Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Войната на хейтърите
Отличен 5
(1 глас)

Войната на хейтърите

Две от най-добрите шутър игри се сблъскват в супер битка - Войната на хейтъри. Фенвете ще могат да избират техния любим отбор и да се бият за надмощие.
Посещения: 11999 Размер на файла: 6 MB Добавено: пт 17 фев 2012
Добави към любими
W,A,S,D за движение.
Мишката за прицел и стрелба.
E за хвърляне на граната.
Шпацията или “R” за презареждане.
Снимка 1 от Войната на хейтърите Снимка 2 от Войната на хейтърите Снимка 3 от Войната на хейтърите Снимка 4 от Войната на хейтърите Снимка 5 от Войната на хейтърите
Войната на хейтърите 2
Новата версия на популярната игра Войната на хейтърите е тук. В новата версия ще се насладите на подобрена графика и много нови оръжия и нива. Изберете вашият любим гиик и се включете в екшъна.
Войната на хейтърите 2
3.00
4,6K
Войната на Кликовете
Войната на Кликовете е микс между пъзел и стратегическа игра. Целта ти в тази цветна игра е да помогнеш на магьосниците да защитят замъка си от нападащите ги варвари. След всяка вълна можеш да подобряваш защитата и магиите си.
Войната на Кликовете
4.40
6K
Войната на Клонингите
Дроидите започват масирана атака срещу малкото оцелели човеци на планетата. Човешката съпротива ще се опита да спре злите роботи като хакне главните сървъри които ги управляват. Твоята цел е да проникнеш дълбоко в тила на врага и да обезвредиш сървърите които контролират роботите.
Войната на Клонингите
5.00
3K
Войната на Гъбките
Забавна игра която прилича на Шах. Кликни на синята гъбка и ще видиш червено и зелено квадратче. Цъкни на червеното квадратче и ще дупликираш гъбката. Цъкни на синьото квадратче и ще преместиш гъбката на него.
Войната на Гъбките
5.00
4,8K
Войната ДаДа
Действието се развива на далечната планета Пандо. Хората от рода ДаДа са живели и работили дълго на планетата. Уви, един ден войнствени племена нападат земите на ДаДа. Наемай миньори които да копаят злато и печели пари за да можеш да изградиш армия и да защитиш земите си от нападателите.
Войната ДаДа
3.00
12,7K