Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
3D състезание с камиони
Много добър 4
(1 глас)

3D състезание с камиони

3D състезание с камиони е нова състезателна игра с камиони. В нея се състезавате срещу други компютърно контролирани опоненти. За да отключиш следваща писта трябва да завършиш първи.
Посещения: 27590 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 21 фев 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
3D Parking: City Rumble
3D Parking: City Rumble е забавна и реалистична паркинг игра захранена от Unity3D технологията. Със започването на играта ще паркираш само малки коли, но с напредването през нивата ще ти поверяват все по-скъпи и хубави коли. Успех.
3D Parking: City Rumble
3.83
6,1K
3D Паркиране в Мола
3D Паркиране в Мола е забавна игра за паркиране, с триизмерна реалистична графика. Целта е да паркираш колата на определеното за това място без да я одраскаш. Успех.
3D Паркиране в Мола
4.44
19,6K
3D Мотокрос
3D Мотокрос е нова игра направена за Unity Player. Пали двигателя и се опитвай да превземеш всички 20 писти, които те очакват. Успех и внимателно!
3D Мотокрос
3.00
11,1K
3D Формула 1
Искал ли си някога да се почустваш като пилот от формула 1. Шофирай болида си, и се опитай да победиш останалите състезатели в този вълнуващ шампионат. Избери си трудност, и карай с висока скорост по триизмерните писти.
3D Формула 1
5.00
12,8K
3D Хамър Състезание
Състезавай се с огромния си Хамър в пустинята в годишния оффроуд шампионат. Играта предлага различни нива на трудност. Избери си едно и се впусни в надпреварата. Трябва да караш три обиколки на всяка писта, и да завършиш първи. Това ще ти гарантира спечелване на състезанието. Играта предлага 5 невероятни писти. Успех.
3D Хамър Състезание
4.00
4,1K