Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Лига на Хаоса
Добър 3
(1 глас)

Лига на Хаоса

Лига на хаоса е супер стратегия в която трябва да завземеш вражески територии като използваш героя си и прилежащите му армии. Защитавай базата си и събирай минерали докато събереш достатъчно за огромна армия която да разбие противника.
Посещения: 13338 Размер на файла: 9 MB Добавено: чт 23 фев 2012
Добави към любими
A/D - движение.
W - Телепорт.
S - стрелба.
Z, X, C, V - специални оръжия.
Стрелките - движение на картата.
Мишката - строй сгради.
Рицарски Истории
Рицарски Истории (Knightality) е много зарибяваща приключенска игра. Ти си рицар, който трябва да се сражава срещу злите чудовища, да събира диаманти и да отключваш врати. Намирай скрити входове за допълнителни нива, и помогни на рицаря да открие принцесата която е отвлечена от злите чудовища. Успех.
Рицарски Истории
4.00
3,6K
Роботска Лудост 2
В новата Unity игра Роботска Лудост 2 трябва да се сражаваш срещу безкрайни армии от роботи. Избери си любимия герой и се впусни в екшъна. След всяка вълна от роботи може да използваш парите които си спечелил за нови оръжия и оборудване за героя си. Успех.
Роботска Лудост 2
4.00
4,9K
Пясъчен Замък
Отбранявайте замъка си от вражеската флотилия.
Пясъчен Замък
2.00
52,2K
Нинджа срещу Мафията
Нинджа срещу Мафията е готина екшън игра в която трябва да защитиш града си от нападенията на мафията. Тренирай собствена армия от Нинджи и ги изпращай срещу мафията. Печели бари и магически точки и подобрявай уменията си и отключвай нови нинджа-войни.
Нинджа срещу Мафията
5.00
7K
Boxhead More Rooms
Boxhead More Rooms е много добра екшън игра с лего човечета. Целта на играта е да оцелеете възможно най-дълго на атаката на зомбираните лего фигури.
Boxhead More Rooms
4.00
10K