Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Чудовища TD
Отличен 5
(1 глас)

Чудовища TD

Чудовища TD е защитна игра със страничен изглед предоставена от Playhub. Целта ви в тази игра е да защитите базата си, като строите защитни кули и ги упгрейдвате редовно, за да одържат на засилващите се атаки на чудовищата.
Посещения: 11735 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 29 фев 2012
Добави към любими
Стойте и подобрявайте защитните си кули с мишката.
Чудовища на Мотори
Чудовището Майк има нов мотор и иска да отиде с него на университет. Помогни на Майк да изпробва новия си мотор и да се научи да го кара безопасно до университета.
Чудовища на Мотори
4.00
14,1K
Чудовища за оцветяване 2
Чудовища за оцветяване 2 е игра за оцветяване със готини анимационни герои. Избери си любимия от тях и го оцвети в най-подходящите цветове.
Чудовища за оцветяване 2
3.00
38,9K
Защитата на призрачното предградие
Зомбита и призраци се опитват да превземат квартала. Кулите са твоят главен начин да ги спреш. Има 3 различни вида кули които може да строиш, единична стрелба, лазерна кула и пулсираща. Експериментирай с разлчни комбинации за да разбереш преимуществата и недостатъците на всеки вид кули.
Защитата на призрачното предградие
3.50
19,3K
Exodus
Космическа игра, в която вие сте капитан на боен космически кораб. Защитавайте се от атакуващите кораби и подобрявайте екипировката и въоръжението на кораба си.
Exodus
4.00
6,4K
Защитника на Мавас
Както може би се подразбира от заглавието, Защитника на Мавас е интересна защитна игра с уникален геймплей. В тази игра тренираш различни единици които ще се сражават срещу безкрайните вълни от чудовища. В допълнение може да строиш защитни кули. Събирай хранителните запаси и тренирай нови войници. Успех със защитаването на базата ти.
Защитника на Мавас
4.50
16K