Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Чудовища TD
Отличен 5
(1 глас)

Чудовища TD

Чудовища TD е защитна игра със страничен изглед предоставена от Playhub. Целта ви в тази игра е да защитите базата си, като строите защитни кули и ги упгрейдвате редовно, за да одържат на засилващите се атаки на чудовищата.
Посещения: 11642 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 29 фев 2012
Добави към любими
Стойте и подобрявайте защитните си кули с мишката.
Чудовища на Мотори
Чудовището Майк има нов мотор и иска да отиде с него на университет. Помогни на Майк да изпробва новия си мотор и да се научи да го кара безопасно до университета.
Чудовища на Мотори
4.00
14K
Чудовища за оцветяване 2
Чудовища за оцветяване 2 е игра за оцветяване със готини анимационни герои. Избери си любимия от тях и го оцвети в най-подходящите цветове.
Чудовища за оцветяване 2
3.00
38,8K
Коли срещу оръдия
Коли срещу оръдия е тауър дефенс/защитна игра в която трябва да строиш кули и да ги разполагаш на стратегически позиции за да защитиш главната си сграда от рояците атакуващи автомобили.
Коли срещу оръдия
3.00
12,7K
Момчето на мама
Защитна игра, в която трябва да отстоявате позицията си и да стреляте по вълните чудовища, които ви атакуват по въздух и земя. Внимавайте да не прегреете оръжието си.
Момчето на мама
3.00
18,1K
Zombie Slaughter - Turbo Edition
Зашитете барикадата от атаките на зомбитата, след всяка вълна можете да купувате по мощни оръжия и да поправяте окреплението.
Zombie Slaughter - Turbo Edition
3.00
6,6K