Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Том и Джери Bomerman
Отличен 5
(2 гласа)

Том и Джери Bomerman

Както сигурно се досещате от името на играта Том и Джери Bomerman е аркадна игра вдъхновена от ретро класиката Bomberman. В тази версия на играта главните герои са любимците ви котарака Том и мишката Джери. Изберете вашият любим герой и се включете в играта с бомби. Успех!
Посещения: 19546 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 1 мар 2012
Добави към любими
Движете се с WASD или стрелките.
Поставяйте бомби с space-bar или 0.
Том и Джери с Джипове
Том и Джери с Джипове е състезателна игра с коли и любимите ни анимационни герои Том и Джери. Избери си любимия герой от филмчетата и се състезавай срещу останалите. Опитай се да завършиш първи на всяко ниво, като събираш сиренца за максимален резултат.
Том и Джери с Джипове
3.20
15,2K
Том и Джери Трактор 2
В транспортната игра Том и Джери Трактор 2 може да играеш с любимите си анимационни герои Том и Джери. Помогни им да съберат и транспортират сиренце или мляко до склада. В началото можеш да играеш с само с Том, но когато минеш 4то ниво ще можеш да играеш с Джери.
Том и Джери Трактор 2
5.00
11,2K
Том и Джери Екстремно Приключение 2
Том и Джери екстремно Приключение 2 е аркадна игра подходяща за най-малките ни посетители. Помогни на малката мишка Джери да събере всички сиренца по нивото, докато внимаваш за котката Том. Имаш право на 10 опита да минеш нивото.
Том и Джери Екстремно Приключение 2
5.00
5,8K
Том и Джери Екстремно Приключение
Помогни на Джери да събере всичкото сиренце и да се пази от котката Том. Играта е подходяща за най-малките посетители. Имаш десет живота - използвай ги разумно.
Том и Джери Екстремно Приключение
4.50
3,6K
Том и Джери Трактор
Том и Джери Трактор е забавна транспортна игра с любимите ни анимационни герои Том и Джери. Мишката Джери е решила да отиде до страната на Марио за да събере малко сиренце. Помогни на Джери да събере колкото може повече сиренце с новия си зелен трактор и да го транспортира до края на нивото.
Том и Джери Трактор
3.75
15,9K