Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Малки лодки
Отличен 5
(1 глас)

Малки лодки

Състезание с малки лодки - нова състезателна игра, в която участваш в надпревара с мини лодки срещу компютърно управлявани състезатели. Завърши първи за да отключиш следващата писта. Успех!
Посещения: 3786 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 мар 2012
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Малки рейсъри
В играта малки рейсъри управляваш малък Smart по магистралата. В играта има 4 нива и всяко ниво е на различно място. Твоята мисия е да избягваш трафика и други препятствия по пътя. Събирай пари за подобрения.
Малки рейсъри
4.00
35,4K
Анимационно Рали 2
Втората версия на играта Анимационно Рали е вече тук. В новата версия можеш да се състезаваш със различни анимационни герои - Бен 10, Наруто, Аватар или Пауър Рейнджърс. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата.
Анимационно Рали 2
4.00
5,5K
Пиратери
Пиратери е приключенска игра в която ти си страховит пират и кръстосваш моретата с пиратския си кораб. Сражавай се с другите кораби които срещаш по пътя си, кради стоките с които са натоварени и използвай парите за поправки и подобрения по кораба си.
Пиратери
3.00
5,9K
Оффроуд Рейсинг
Оффроуд Рейсинг е страхотна АТВ игра направена за Unity Player. Играта предлага опция за игра в мрежа. Избери си мод и АТВ и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо, но и внимателно защото скоковете лесно могат да счупят АТВ-то.
Оффроуд Рейсинг
3.90
16,4K
Джет състезание
Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Джет състезание
2.50
3,6K