Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани я!
Отличен 5
(1 глас)

Хвани я!

Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Посещения: 28397 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 12 мар 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - използвай събраните бонуси.
Х - Нитро.
Снимка 1 от Хвани я! Снимка 2 от Хвани я! Снимка 3 от Хвани я! Снимка 4 от Хвани я! Снимка 5 от Хвани я!
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.80
11,9K
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
3,2K
Zombie Incursion
Zombie Incursion е екшън игра със зомбита в която трябва да защтитаваш родния си град от нападението на зомбитата. Взимай резачката и се захващай за работа. Нарязвай зомбитата и не им позволявай да превземат базата. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за подобрения. Избирай внимателно оръжията си за всяко ниво защото не можеш да ги сменяш. Успех.
Zombie Incursion
4.50
7,7K
Нахрани ни 5
Поредната, пета версия от супер култовата игра - Нахрани ни е вече и при нас. В тази игра ти управляваш хищна пираня която поглъща всичко живо по пътя си. Храни се с хора и животни и подобрявай постоянно тялото и скоростта си. Унищожавай всичко по пътя си.
Нахрани ни 5
4.75
13,2K
Drag Racer 2
Купети си кола, тествайте я и събирайте части повреме на състезанието.
Drag Racer 2
4.14
100,9K