Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани я!
Отличен 5
(1 глас)

Хвани я!

Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Посещения: 28498 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 12 мар 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - използвай събраните бонуси.
Х - Нитро.
Снимка 1 от Хвани я! Снимка 2 от Хвани я! Снимка 3 от Хвани я! Снимка 4 от Хвани я! Снимка 5 от Хвани я!
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.80
12,1K
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
3,3K
FFX рейсинг
FFX рейсинг е триизмерна игра с коли в която се състезаваш срещу компютърно управлявани противници на много дълга писта. Карай възможно най-бързо и се опитвай да завършиш първи. Успех.
FFX рейсинг
5.00
34,8K
3D състезател 3
Лудия магистратен състезател е отново на линия. Развихри се и смажи опонента си като изпозлваш крадена полицейска кола. Трябва да караш като луд, да стреляш и взривяваш всичко по пътя си.
3D състезател 3
4.00
111K
Пустинна Защита 2
Втората версия на играта Пустинна Защита е вече и при нас. Мисията ти в тази игра е да оцелееш възможно най-дълго. Удържай позиции с последната оцеляла кула. Подобрявай оръжията за да оцелееш по-дълго.
Пустинна Защита 2
4.00
6,3K