Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани я!
Отличен 5
(1 глас)

Хвани я!

Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Посещения: 28307 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 12 мар 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - използвай събраните бонуси.
Х - Нитро.
Снимка 1 от Хвани я! Снимка 2 от Хвани я! Снимка 3 от Хвани я! Снимка 4 от Хвани я! Снимка 5 от Хвани я!
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.80
11,6K
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
3,1K
Пътят Z
Пътят Z е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Успех.
Пътят Z
4.19
13,8K
Трафикатор 2
Втората версия на играта Трафикатор е вече при нас. Новата версия предлага много нови нива и предизвикателства. Контролирай трафика за да избегнеш тежки инциденти и задръствания.
Трафикатор 2
5.00
22,6K
Извънградско Състезание
Извънградско Състезание (Country Ride) е много добре направена триизмерна игра за Unity 3D плеър. Има само една кола и няколко писти за каране, но играта е наистина добра. Избери си цвят за автомобила и се впусни в надпреварата.
Извънградско Състезание
3.83
27,6K