Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Костенурките Нинджа мотористи
Отличен 4.71
(7 гласа)

Костенурките Нинджа мотористи

Супер яка игра с костенурките нинджа. Помогни им да преминат през целия град и да спрат камиона който изсипва радиоактивни отпадъци за да не замърсява водата.
Посещения: 13942 Размер на файла: 7 MB Добавено: ср 14 мар 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Костенурките Нинджа мотористи Снимка 2 от Костенурките Нинджа мотористи Снимка 3 от Костенурките Нинджа мотористи Снимка 4 от Костенурките Нинджа мотористи
Костенурките Нинджа срещу Паур Рейнджърс
Костенурките Нинджа срещу Паур Рейнджърс е игра със стрелба в която трябва да елиминираш всички лоши типове които всяват хаос в града и тормозят хората. В тази игра можеш да играеш с два отбора - Костенурките Нинджа или Пауър рейнджърите - избери си един отбор и се впусни в екшъна.
Костенурките Нинджа срещу Паур Рейнджърс
4.60
10,4K
Костенурките Нинджа БМХ
В тази игра трябва да помогнеш на приятеля си Рафаел да се научи да кара новото си колело. На всяко ниво трябва да изпълниш различна мисия преди да можеш да се напреднеш през нивата.
Костенурките Нинджа БМХ
4.08
5,8K
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена е страхотна аркадна игра с любимите ни герои от анимационния сериал Костенурките Нинджа. В началото на играта можеш да играеш само с Леонардо, но скоро след това можеш да избираш и някой от останалите герои.
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
4.14
143,1K
Костенурките Нинджи Мотористи
Костенурките Нинджи Мотористи е забавна игра с мотори и любимите ни анимационни герои от костенурките нинджа. Можеш да играеш с всичките четирима геори - избери си твоя любим и се впусни в надпреварата.
Костенурките Нинджи Мотористи
4.00
10,1K
Костенурките Нинджа 3D
Костенурките Нинджа се завръщат в една невероятна триизмерна игра. Избери си любимия герой от популярното анимационно филмче и започни обучението. Има различни бонуси в играта които ще ти осигурят допълнително кръв или мутаген.
Костенурките Нинджа 3D
4.79
85,4K