Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Отровния принц жаба
Много добър 4
(2 гласа)

Отровния принц жаба

Живял някога един много щастлив принц, на брега на една река в една прекрасна гора. За съжаление реката била отровена от хората с химикали. Принца жаба се превърнал в грозна отровна жаба но неговият ум не бил отровен. За да оцелее, принца се запътил на пътешествие за да намери своя нов дом.
Посещения: 6650 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 19 мар 2012
Добави към любими
Стрелките за движение.
Скачай върху другите животни за да ги контролираш. Натисни Х за да използваш уникалните умения на контролираното животно.
Натисни С за да за да убиеш животното.
Снимка 1 от Отровния принц жаба
Evilbots Reloaded
Злите роботи са превзели града ви и вие сте последният оцелял, който може да ги спре. Стреляйте по роботите които ви се изпречат на пътя, избягвайте капаните и стигнете до главният компютър, за да минете на следващото ниво.
Evilbots Reloaded
4.00
10,8K
Подскачащи пожарникари
Помогнете на пожарникарите за потушат пламъците и да спасят всички цивилни. Събирайте и бонусите които падат от небето - някой ще ви помогнат, а други е по-добре да бъдат избегнати.
Подскачащи пожарникари
3.00
6,7K
Heli Attack 3
В тази игра естествено трябва да разбиете враговете в няколко нива.
Heli Attack 3
4.00
24,8K
Cyborg
Вие сте момиче киборк унищожаващо всичко което се движи.
Cyborg
5.00
14,2K
Нахрани Ни: Изгубеният Остров
Поредната игра от поредицата Нахрани Ни е вече тук. Новата версия се казва Изгубеният Остров и както може би се досещате, действието се развива на изолиран остров, където местните племена са възкресили кръвожадните пирани. Нахрани Пираня си с кръв и месо докато порасне достатъчно голяма и успее да избяга от острова. Успех.
Нахрани Ни: Изгубеният Остров
4.75
10,3K