Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пирати от моретата на глупците
Много добър 3.5
(2 гласа)

Пирати от моретата на глупците

Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Посещения: 24847 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 23 мар 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Пирати 2
Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Пирати 2
3.50
5,7K
Пирати от Червеното Море
Пирати са пленили твоите войници. Мисията ти е да стреляш по корабите на лошите пирати от червените морета, и да избиеш целия екипаж. За целта използвай корабните оръдия които имаш на разположение. Внимавай с бомбардировките защото на борда на вражеските кораби се намират и твои войници.
Пирати от Червеното Море
4.00
6,8K
PhaseStar One
Вие сте командир на първият космически кораб за междупланетно патуване.

Тръгнали сте на мирна разознавателна мисия, но се оказва че има нужда от смяна на плана, добре че сте с заредени оръжия и щитове. Успех !
PhaseStar One
5.00
7,9K
Police Fury
В тази игра вие сте спец полицай, който трябва да унищожи всички терористи в зоната.
Police Fury
4.00
22,9K
Космически тетрис
Космически тетрис е една игра спонсорирана от Сони. Целта е стандартната за всички стари игри, с една малка разлика. Тук не трябва да премахваш фигурките, а да ги подредиш така че да стане голяма кула.
Космически тетрис
4.00
3,1K