Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пирати от моретата на глупците
Много добър 3.5
(2 гласа)

Пирати от моретата на глупците

Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Посещения: 24741 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 23 мар 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Пирати 2
Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Пирати 2
3.50
5,6K
Пирати от Червеното Море
Пирати са пленили твоите войници. Мисията ти е да стреляш по корабите на лошите пирати от червените морета, и да избиеш целия екипаж. За целта използвай корабните оръдия които имаш на разположение. Внимавай с бомбардировките защото на борда на вражеските кораби се намират и твои войници.
Пирати от Червеното Море
4.00
6,7K
Crush the castle 2
Разрушете всички вражески замъци, като изстрелвате дървета и камъни с катапулта си.
Crush the castle 2
5.00
64K
Батман 3 - спаси Готам
Джокера атакува Готъм сити и само ти можеш да го спреш. Помогни на Батман да победи Джокера като използваш своите стрелкови умения. Събери всички трофеи като изпълняваш различни задачи. Прицелвай се точно за повече точки.
Батман 3 - спаси Готам
5.00
9,7K
Майнкрафт Лудост
Майнкрафт Лудост е игра в която можеш да тестваш рефлексите си. Опитай се да стигнеш възможно най-далече като скачаш по платформите. Преодолявай огромните трапове и пътвувай през портали със светлинна скорост.
Майнкрафт Лудост
4.25
23,9K