Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пирати от моретата на глупците
Много добър 3.5
(2 гласа)

Пирати от моретата на глупците

Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Посещения: 24665 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 23 мар 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Пирати 2
Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Пирати 2
3.50
5,5K
Пирати от Червеното Море
Пирати са пленили твоите войници. Мисията ти е да стреляш по корабите на лошите пирати от червените морета, и да избиеш целия екипаж. За целта използвай корабните оръдия които имаш на разположение. Внимавай с бомбардировките защото на борда на вражеските кораби се намират и твои войници.
Пирати от Червеното Море
4.00
6,6K
Shooting Alley
Стреляйте по атакуващите ви мъже.
Shooting Alley
3.00
11K
Ангел на бойното поле
Бойното поле е затрупано с ранени зайци, и ти си героя който ще ги спаси. Заведи всеки един заек до докторската палатка. Първите няколко нива са лесни но после играта става интересна. По бойното поле има мини, ракети и други неща които могат да провалят мисията ти.
Ангел на бойното поле
4.00
4,2K
Video Game Monsters
Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Video Game Monsters
3.50
3,7K