Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пирати от моретата на глупците
Много добър 3.5
(2 гласа)

Пирати от моретата на глупците

Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Посещения: 24585 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 23 мар 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Пирати 2
Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Пирати 2
3.50
5,4K
Пирати от Червеното Море
Пирати са пленили твоите войници. Мисията ти е да стреляш по корабите на лошите пирати от червените морета, и да избиеш целия екипаж. За целта използвай корабните оръдия които имаш на разположение. Внимавай с бомбардировките защото на борда на вражеските кораби се намират и твои войници.
Пирати от Червеното Море
4.00
6,6K
Valiant Knight - Save The Princess
Страхотна не-ангажираща игра в която трябва само да цъкаш с мишката за да промениш посоката на рицаря. Успех.
Valiant Knight - Save The Princess
3.25
3,4K
Леденото момиче и Огненото момче
Леденото момиче и Огненото момче е физична игра в която е вдъхновена от известната Angry Birds. Зомбита са нападнали гората на нашите герои, и те са готови на всичко за да защитят семействата си. Ще се наложи да влязат в открит двубой със зомбитата.
Леденото момиче и Огненото момче
5.00
13,4K
Palisade Guardian 3
Palisade Guardian 3 е игра със стрелба, в която трябва да защитавате различни сгради от атаките на извънземните нашественици. Стреляйте по атакуващите извънземни и се опитайте да ги убиете преди да са достигнали базата ви. След всяко завършено ниво отключвате нови по-мощни оръжия, които ще ви помогнат в борбата с извънземните нашественици.
Palisade Guardian 3
4.00
19,5K