Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Морска храна
Добър 3
(1 глас)

Морска храна

Морска храна е игра със стрелба, която много прилича на една известна от миналото игра - лова на патки. Разликата е че в тази игра трябва да стреляш по грозни дълбоководни риби.
Посещения: 20729 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 23 мар 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Hit Stick 2
Новата версия на hit stick предлага нови оръжия и много нови нива.
Hit Stick 2
3.00
22,8K
Wind Fall
В тази игра вие сте капитан на рибарски кораб попаднал в буря. Събирайте падащата риба и се пазете от по-големите предмети.
Wind Fall
4.00
27,4K
Зла Риба 2
Зла Риба 2 е игра в която ще тестваш стрелковите си умения. Опитвай се да избягваш атаките на малките пирани които се опитват да те хванат. В края на нивото ще се изправиш срещу големия шеф. Опитай се да завършиш всички нива успешно. Успех.
Зла Риба 2
3.80
6K
Лазерно оръжие 3
Третата версия на физичната игра Лазерно Оръжие е вече при нас. Нова орда от ужасяващи чудовища е атакувала света и ти трябва да ги спреш като използваш мощно лазерно оръжие. Първите нива на играта лесни, но след това играта става доста интересна.
Лазерно оръжие 3
4.00
8,8K
Battlefield Shooter 2
Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Battlefield Shooter 2
3.87
15,8K