Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Зомби лудост
Добър 3
(1 глас)

Зомби лудост

Зомби лудост е екшън игра в която трябва да спреш зомби нападението. И това трябва да го постигнеш съвсем сам. Купувай оръжия и подобрявай уменията си за да оцелееш по-дълго на зомби атаките. Успех.
Посещения: 37972 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 26 мар 2012
Добави към любими
Движи се с WASD.
Шпация: меле атака.
Умения: Е
Спринт: Задръж Шифт
Прицел и стрелба с мишката.
Q - Смяна на оръжията.
Зомби Лудост
Твоят космически кораб пътува през дълбокия космос. Дестинацията на пътуването е далечна планета, неизследвана от хора досега. Неочаквано кораба ти е нападнат от зомбита. Кораба ти е засякъл нападението и те е събудил от криогенен сън за да защитиш кораба и останалите от екипажа. Грабни пистолета си и започни да прочистваш стаите една по една от гладните зомбита. Събирай пари за да подобряваш оръжията си и да си купуваш нови оръжия. Успех войнико.
Зомби Лудост
5.00
6,4K
Зомби Лудост: Пробуждането
Зомби Лудост: Пробуждането е игра за оцеляване, в която ти си един от последните оцелели след глобална Зомби Инвазия. Сражавай се с безкрайните вълни от гладни зомбита и подобрявай арсенала си за да оцелееш по-дълго.
Зомби Лудост: Пробуждането
3.00
4,3K
Зомби Паркинг 3D
Зомби Паркинг 3D е зарибяваща игра направена за Unity Player. Целта ти е да паркираш зомби джипката на определеното за това място. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето. Скачай в камиона и изпробвай шофьорските си умения.
Зомби Паркинг 3D
4.00
8,2K
Зомби Пикап Оцеляване
Зомби Пикап Оцеляване е забавна игра в която трябва да мачкаш зомбита с огромния си брониран пикап. Освен това трябва да спасяваш и цивилното население, което се крие из картата. Успех.
Зомби Пикап Оцеляване
4.00
10,2K
Зомби Кръстоносци
Краля Червената брада е добър и съвестен владетел, но на границата на кралството зъл магьосник се приготвя за ужасяващ план. Той е трансформирал поданиците на краля в Зомбита и ще се опита да превземе кралството на червената брада. Сега то зависи само и единствено от теб.. Строй защитни кули и ги подобрявай редовно за да удържиш позициите си. Успех.
Зомби Кръстоносци
4.50
12,8K