Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Избий героите
Много добър 4
(1 глас)

Избий героите

Избий героите е доста иновативна тауър дефенс игра. Новото в нея е - ти не трябва да избиваш безкрайни вълни от зомбита а само малък брой корави герои. Залагай капани и кули на стратегически позиции за да защитиш базата си. Играта предлага 21 нива. Успех.
Посещения: 5433 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 29 мар 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Средновековна Армия
Средновековна Армия е защитна игра, в която трябва да развивате базата си и да строите сгради, които ви позволяват да тренирате различни видове войски и бойни машини. Развивайте и защитавайте базата си, докато станете толкова силни, че да превземете и разрушите базата на извънземните нашественици.
Средновековна Армия
4.00
41,2K
Penguin War
Войната на пингвините в защитна игра в която строите кули на стратегически места и изпращати войски към вражеската база. Опазете базата си и превземете вражеската.
Penguin War
5.00
9K
The Battle
Превземете вражеската база.
The Battle
3.00
22,7K
Red Dragon Rampage
Класическа защитна игра, с много трудни нива и много подобрения. Хората искат да убият големия червен дракон и вашата мисия е да го защитите със всички възможни средства.
Red Dragon Rampage
4.00
13,5K
Нинджа срещу Мафията
Нинджа срещу Мафията е готина екшън игра в която трябва да защитиш града си от нападенията на мафията. Тренирай собствена армия от Нинджи и ги изпращай срещу мафията. Печели бари и магически точки и подобрявай уменията си и отключвай нови нинджа-войни.
Нинджа срещу Мафията
5.00
7K