Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Зомби мотокрос
Отличен 5
(1 глас)

Зомби мотокрос

Зомбита на мотори е най-добрата комбинация. Състезавай се срещу други зомбита и завършвай първи на всяко състезание.
Посещения: 19874 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 18 апр 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Атомно Зомби Мотокрос
Атомно Зомби Мотокрос е пост-апокалиптична игра с мотори. Ти си в ролята на отегчено зомби което е решило да разнообрази скучните си дни като покара мотор и прескача различни препятствия.
Атомно Зомби Мотокрос
4.00
7,5K
Зомби Паркинг 3D
Зомби Паркинг 3D е зарибяваща игра направена за Unity Player. Целта ти е да паркираш зомби джипката на определеното за това място. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето. Скачай в камиона и изпробвай шофьорските си умения.
Зомби Паркинг 3D
4.00
8K
Зомби Пикап Оцеляване
Зомби Пикап Оцеляване е забавна игра в която трябва да мачкаш зомбита с огромния си брониран пикап. Освен това трябва да спасяваш и цивилното население, което се крие из картата. Успех.
Зомби Пикап Оцеляване
4.00
10K
Зомби Кръстоносци
Краля Червената брада е добър и съвестен владетел, но на границата на кралството зъл магьосник се приготвя за ужасяващ план. Той е трансформирал поданиците на краля в Зомбита и ще се опита да превземе кралството на червената брада. Сега то зависи само и единствено от теб.. Строй защитни кули и ги подобрявай редовно за да удържиш позициите си. Успех.
Зомби Кръстоносци
4.50
12,6K
Зомби Танк
Зомби Танк е страхотна нова игра в която караш танк и мачкаш зомбита. Размазвай зомбитата и изоставените стари коли, докато се опитваш да избягаш от заразения град. След всеки опит подобрявай машината си за да успееш да изминеш по-дълго разстояние.
Зомби Танк
5.00
5,3K