Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Танкови войни 2009
Много добър 4
(1 глас)

Танкови войни 2009

Танкови войни 2009 е екшън игра вдъхновена от ретро класиката Танкове. Вашата мисия в тази игра е да унищожите всички вражески танкове и да опазите базата си.
Посещения: 18068 Размер на файла: 866 KB Добавено: чт 19 апр 2012
Добави към любими
Управлявайте танка с WASD.
J - стрелба.
Танкови войни
Танкови войни е защитна игра в която трябва да защитаваш базата си от вражеските войници и танкове. Крий се зад барикадите, събирай бонуси по картата и не позволявай на нито един враг да достигне до базата.
Танкови войни
5.00
7,7K
Завръщането на Лемингсите
Завръщането на Лемингсите е игра, вдъхновена от старата класика Лемингсите. Целта на играта е да помогнете на малките човечета да стигнат до изхода към другото ниво, като чертаете пътища, по които те да преминават препятствията.
Завръщането на Лемингсите
3.00
7,7K
ETT
ETT е защитна игра направена на Unity 3D технология, което гарантира превъзходна триизмерна графика. В тази игра ти си сам. Самичък само с твоята 50 милиметрова картечница и твоите инстинкти. Оцелявай възможно най-дълго, преди да станеш за храна на извънземните.
ETT
4.60
4,3K
Zombie Waster
Стреляйте по атакуващите ви зомбита, като внимавате да не застреляте вашите приятели вързани зад зомбитата.
Zombie Waster
5.00
10,6K
Гиганти и Джуджета TD
Гиганти и Джуджета TD e много добре направена игра в която гигантите се изправят срещу джуджетата. Строй защитни кули, учи магии и тренирай героя си. Крайната ти цел е да защитиш селото си от превземане.
Гиганти и Джуджета TD
3.33
11K