Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Диаманти
Много добър 3.89
(9 гласа)

Диаманти

В тази развлекателна игра трябва да нареждаш скъпоценните камъчета по 3 от вид. Поставяй камъчетата внимателно защото лесно можеш да закучиш нивото.
Посещения: 36291 Размер на файла: 737 KB Добавено: пн 30 апр 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Спонджбоб Сапунен Мехур 2
Втората версия на играта в която трябва да съединиш 3 еднакви квадратчета е вече и при нас. В тази игра трябва да помогнеш на Спонджбоб да стреля по цветните балончета и да ги разбива, като ги нарежда по три еднакви от цвят.
Спонджбоб Сапунен Мехур 2
4.00
4,2K
Всичко от което се нуждаем е мозък 2
Както всички знаем зомбитата много обичат мозък и надушват миризмата му от големи разстояния. В логическата игра All We Need Is Brain 2 трябва да примамите зомбитата да излязат от шахтите и да попаднат в различни капани.
Всичко от което се нуждаем е мозък 2
3.00
17,9K
Бен 10 Сокобан
Бен 10 Сокобан e игра с популярният герой с извънземни сили Бен 10. Целта на играта е да избутате зелените квадрати върху червените кръстове, без да се заклещите.
Бен 10 Сокобан
5.00
31,5K
Изгони Плъховете
Мазето ти е пълно със плъхове и никоя котка не може да те отърве от тях, просто защото те са по-големи от нея. Ще трябва да се справиш сам с тази неприятна задача. За целта имаш на разположение само едно парченце сирене, с което да примамиш плъховете в капана.
Изгони Плъховете
5.00
12,2K
Paper Cannon XP
Изстрелвайте топките, така че да паднат близо до розовите човечета и да ги взривят. Новата версия на играта предлага нови нива и подобрен интерфейс.
Paper Cannon XP
5.00
8,4K