Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Диаманти
Много добър 3.89
(9 гласа)

Диаманти

В тази развлекателна игра трябва да нареждаш скъпоценните камъчета по 3 от вид. Поставяй камъчетата внимателно защото лесно можеш да закучиш нивото.
Посещения: 36176 Размер на файла: 737 KB Добавено: пн 30 апр 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Орбити
Орбити е физична игра в която трябва да изчисляваш траекторията на космическия кораб, да събираш монети и да го приземиш на червеното оградено място. Ако събереш достатъчно монетки ще отключиш и нови кораби.
Орбити
4.00
5,1K
The Pretender - втора част
The Pretender е логическа игра, в която попадате на дъното на океана. Целта на всяко ниво е да спасите призраците, като ги изведете през изхода. На някой от нивата можете да се преобразявате в различни създания с разнообразни способности.
The Pretender - втора част
4.00
11,3K
Freecell Solitaire
Флаш версия на класическата игра пасианс. Целта на играта е да подредите всички карти в последователна редица.
Freecell Solitaire
4.50
19,3K
Захар, захар, специално за Коледа
Една много забавна логическа игра на Коледна тематика. Целта е да чертаеш линии с мишката за да пада захарта в чашите. На някои от нивата чашите са с различен цвят за това трябва да филтрирате захарта преди да я сипете в чашите.
Захар, захар, специално за Коледа
4.00
7,1K
Gen
Генетична пъзел игра. Предвижете клетките до синьото кълбо, без да ги докосвате до червената материя.
Gen
3.00
10,1K