Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пиратери
Добър 3
(1 глас)

Пиратери

Пиратери е приключенска игра в която ти си страховит пират и кръстосваш моретата с пиратския си кораб. Сражавай се с другите кораби които срещаш по пътя си, кради стоките с които са натоварени и използвай парите за поправки и подобрения по кораба си.
Посещения: 5859 Размер на файла: 10 MB Добавено: пт 4 май 2012
Добави към любими
Управлявай кораба със стрелките.
Стреляй със шпацията или мишката.
Снимка 1 от Пиратери Снимка 2 от Пиратери Снимка 3 от Пиратери Снимка 4 от Пиратери Снимка 5 от Пиратери
Гангстер и Зомбита
Гангстер е страхотна екшън игра със зомбита. Ти си в ролята на гангстер който се опитва оцелее зомби апокалипсиса. Сражавай се със зомбита и събирай оръжия които ще ти помогнат в нелеката битка.
Гангстер и Зомбита
4.33
6,9K
Пътя на коприната
Пътя на коприната е бил много важен за средновековните търговци, но в един момент той е станал прекалено опасен за транспорт на стоки, зареди бандитите ограбващи преминаващите търговци. Вашата мисия в тази игра е преборите с бандитите и да направите пътя на коприната безопасен за преминаване.
Пътя на коприната
3.00
4K
Флаш Контра
Флаш версия на популярната игра от миналото - Контра. В нея ти си военен командос (Бил или Ланс) които са изпратени на тайна мисия. Тяхната цел е да неутрализират терористична групировка наречена червения ястреб.
Флаш Контра
3.50
6K
Бен 10 Разбиване
Бен е готов да разбие враговете си в тази нова бойна игра. В нея трябва да стреляш по лошите и да търсиш ключове които отключват вратата за следващото ниво. Събирай Бен 10 джаджи за повече пари с които може да подобряваш оръжията си.
Бен 10 Разбиване
4.00
49,5K
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
25,3K