Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пиратери
Добър 3
(1 глас)

Пиратери

Пиратери е приключенска игра в която ти си страховит пират и кръстосваш моретата с пиратския си кораб. Сражавай се с другите кораби които срещаш по пътя си, кради стоките с които са натоварени и използвай парите за поправки и подобрения по кораба си.
Посещения: 5699 Размер на файла: 10 MB Добавено: пт 4 май 2012
Добави към любими
Управлявай кораба със стрелките.
Стреляй със шпацията или мишката.
Снимка 1 от Пиратери Снимка 2 от Пиратери Снимка 3 от Пиратери Снимка 4 от Пиратери Снимка 5 от Пиратери
Рафтинг в Бели Води
Рафтинг в Бели Води е спортна игра направена от ветераните в бранша Miniclips. Играта предлага страхотна триизмерна графика направена на Шокуейв Флаш. Скачай в лодката и наслади на това уникално рафтинг приключение по различни буйни реки. Дай най-доброто от себе си за да завършиш без да изтървеш врата или да изгубиш съотборник.
Рафтинг в Бели Води
4.00
18,8K
Мафия
Мафия е екшън игра с коли и мотори, в която ти си шофьор на Мафията. Шефа ти е големия мафиотски бос Маркони. Първата ти задача е да се разправиш с бандата на Джони Буритано. Ако успееш да се справиш с тази мисия ще получиш още задачи от големия шеф.
Мафия
3.50
12,1K
Стикмен на Служба
Стикмен на Служба е триизмерен шутър в която трябва да стреляш по всички нарисувани човечета които ще срещаш докато се разхождаш из нивата. Използвай радара си за да ги засечеш, събирай амуниции за да увеличиш шанса си за оцеляване.
Стикмен на Служба
4.00
6K
Thug
Изберете своят герой и се включете в уличните боеве. Събирайте храна и оръжия, за да издържите по-дълго.
Thug
4.00
7,7K
Добро Утро Зомбита
Добро Утро Зомбита, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита. Защитавай се от злите твари и подобрявай оръжията си докато събереш достатъчно сила и оръжия за да се срещнеш с крайния бос. Успех.
Добро Утро Зомбита
4.67
4,5K