Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Паника на бойното поле
Отличен 4.75
(12 гласа)

Паника на бойното поле

Паника на бойното поле е доста сложна стратегия. Ще ви трябват и познания на английски език. Играта не е подходяща за най малките. Накратко - трябва да събирате ресурси, да подобрявате и да строите сгради, да произвеждате войници за да развивате и защитавате кралството си.
Посещения: 93324 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 7 май 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката - всичко което трябва да направите е да оставяте мишката върху обект.
Снимка 1 от Паника на бойното поле Снимка 2 от Паника на бойното поле Снимка 3 от Паника на бойното поле Снимка 4 от Паника на бойното поле Снимка 5 от Паника на бойното поле
Rock and War
Укрепете базата си и я защитавате, като тренирате войници, подобрявате техните умения и ги поставяте на стратегически позиции.
Rock and War
5.00
17,5K
Обсада на брега 2
Обсада на брега 2 е много интересна защитна игра с пирати. Ти си капитан на пиратски кораб и твоята мисия е да защитиш кораба си от чудовищата на всеки остров който нападаш. Сондирай за петрол за да имаш достатъчно ресурси да си построиш и подобриш собствена защита.
Обсада на брега 2
4.50
26K
Boxhead кошмара
Boxhead кошмара е нова версия на популярната флаш игра Boxhead. В тази версия можете да играете като терорист или като войник. Героят на терориста много прилича на Осама бин Ладен и се казва Бини, за съжаление преди да играете с този герой, трябва да го отключите. Целта ви в тази игра е да защитавате базата си и да подобрявате оръжията и защитата си.
Boxhead кошмара
5.00
15,6K
Power Pinball
Интересна пинбол игра с много бонуси и капани.
Power Pinball
4.50
11,4K
Аз останах
Аз останах е екшън игра, в която вие сте в ролята на малак робот, въоръжен с тежка картечница. Стреляйте по вълните от роботи, които ви атакуват и защитавайте позицията си. След всяка вълна от роботи можете да използвате спечелените пари, за да подобрите оръжието си. Успех!
Аз останах
4.00
4,1K