Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Паника на бойното поле
Отличен 4.73
(15 гласа)

Паника на бойното поле

Паника на бойното поле е доста сложна стратегия. Ще ви трябват и познания на английски език. Играта не е подходяща за най малките. Накратко - трябва да събирате ресурси, да подобрявате и да строите сгради, да произвеждате войници за да развивате и защитавате кралството си.
Посещения: 95267 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 7 май 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката - всичко което трябва да направите е да оставяте мишката върху обект.
Снимка 1 от Паника на бойното поле Снимка 2 от Паника на бойното поле Снимка 3 от Паника на бойното поле Снимка 4 от Паника на бойното поле Снимка 5 от Паника на бойното поле
Solarmax
Solarmax е космическа стратегия, в която целта е да колонизирате планета по планета докато доминирате цялата карта.
Solarmax
4.33
19,7K
Zombie Trailer Park
Стройте сгради и тренирайте войници, за да устоите на атаката на зомбитата. Можете да отключвате различни сгради и бойни единици.
Zombie Trailer Park
4.50
21,7K
Epic War 3
Атакувайте вражеските крепости и защитавайте вашата територия.
Epic War 3
4.00
27,8K
Samosis
Играйте героят изгубен на остров пълен с чудовища без никакав спомен, кой е и от къде. В тази походова RPG игра, вие претърсвате острова с надежа да разберете кой сте и как сте попаднали на това място. Екипирайте се с оръжия и брони, учете магии и умения
Samosis
4.00
19,5K
Астробот
Астробот е защитна игра в която ти трябва да защитаваш портите на лунната база. Стреляй по извънземните войници които атакуват базата и не им позволявай да проникнат вътре. Събирай ценни ресурси които падат от умрелите войници. След всяка вълна може да поправиш портите.
Астробот
3.00
14K