Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Паника на бойното поле
Отличен 4.79
(14 гласа)

Паника на бойното поле

Паника на бойното поле е доста сложна стратегия. Ще ви трябват и познания на английски език. Играта не е подходяща за най малките. Накратко - трябва да събирате ресурси, да подобрявате и да строите сгради, да произвеждате войници за да развивате и защитавате кралството си.
Посещения: 94291 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 7 май 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката - всичко което трябва да направите е да оставяте мишката върху обект.
Снимка 1 от Паника на бойното поле Снимка 2 от Паника на бойното поле Снимка 3 от Паника на бойното поле Снимка 4 от Паника на бойното поле Снимка 5 от Паника на бойното поле
Марио срещу зомбитата
Зомбитата атакуват замъка на Марио. Те унищожават всичко по пътя си. Марио е единствения който може да ги спре. Той има няколко различни оръжия на разположение - от чук до картечница. Събирай монети за да подобряваш оръжията и защитата си. Успех.
Марио срещу зомбитата
3.00
12,1K
Bug Wars
Много интересна колонизациона игра с буболечки. Управлявайте колония от буболечки и завладейте цялата карта.
Bug Wars
3.00
21,7K
Чудовища TD
Чудовища TD е защитна игра със страничен изглед предоставена от Playhub. Целта ви в тази игра е да защитите базата си, като строите защитни кули и ги упгрейдвате редовно, за да одържат на засилващите се атаки на чудовищата.
Чудовища TD
5.00
11,1K
Защитата на Заптония
Нова защитна игра в която трябва да строиш кули за да защитиш базата. Играта има страхотна графика, взаимствана от Warcraft 2. Мисията ти в тази игра е да строиш кули на стратегически позиции и да ги подобряваш непрестанно за да спреш атаките на враговете.
Защитата на Заптония
4.50
16,8K
Зомбидой
Гладни зомбита идват за да ти откраднат храната. Не им позволявай. Стреляй и ги бомбардирай за да запазиш храната си. 40 супер забавни нива. Повече от 20 вида зомбита. Магазин пълен с оръжия и бомби.
Зомбидой
2.50
11,6K