Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Паника на бойното поле
Отличен 4.73
(15 гласа)

Паника на бойното поле

Паника на бойното поле е доста сложна стратегия. Ще ви трябват и познания на английски език. Играта не е подходяща за най малките. Накратко - трябва да събирате ресурси, да подобрявате и да строите сгради, да произвеждате войници за да развивате и защитавате кралството си.
Посещения: 95785 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 7 май 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката - всичко което трябва да направите е да оставяте мишката върху обект.
Снимка 1 от Паника на бойното поле Снимка 2 от Паника на бойното поле Снимка 3 от Паника на бойното поле Снимка 4 от Паника на бойното поле Снимка 5 от Паника на бойното поле
Силният Боб
Защитавайте крепостта си от атаката на орките.
Силният Боб
4.00
8,8K
Nanowar 2
Стратегическа игра, в която управлявате колония от клетки и завладявате клетките до вас, докато доминирате цялата карта. С точките спечелени от мисиите можете да подобрявате вашите клетки.
Nanowar 2
5.00
10,3K
Изгубената звезда
Изгубената звезда е космическа стратегия. Колонията ти е унищожена и ти си успял да се измъкнеш на косъм със своя кораб през черна дупка - това е всичко което си спомняш. Целта ти е да оцелееш в открития космос като построиш нова колония и събираш минерали от заобикалящите те астероиди.
Изгубената звезда
4.00
9K
Под Планината
Под Планината е стратегическа игра, в която трябва да събираш злато, да строиш сгради и да тренираш работници и войници, както и да развиваш селото си и да изпълняваш различни задачи. Играта предлага и мрежова опция за да играете с приятели.
Под Планината
4.00
14,3K
Megan the fox
Помогнете на лисицата Меган да избие всички демони.
Megan the fox
3.00
7,7K