Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Паника на бойното поле
Отличен 4.79
(14 гласа)

Паника на бойното поле

Паника на бойното поле е доста сложна стратегия. Ще ви трябват и познания на английски език. Играта не е подходяща за най малките. Накратко - трябва да събирате ресурси, да подобрявате и да строите сгради, да произвеждате войници за да развивате и защитавате кралството си.
Посещения: 93999 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 7 май 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката - всичко което трябва да направите е да оставяте мишката върху обект.
Снимка 1 от Паника на бойното поле Снимка 2 от Паника на бойното поле Снимка 3 от Паника на бойното поле Снимка 4 от Паника на бойното поле Снимка 5 от Паника на бойното поле
Бойна Зора
Бойна Зора е социална игра от типа на стратегиите. Целта ти е да станеш най-силния водач, по-добър от всички останали играчи и да основеш най-големия съюз известен на планетата Земя. Трябва да се научиш да използваш дипломация, ресурси и военна сила за да постигнеш целите си. Забавлявай се с хиляди други играчи.
Бойна Зора
3.00
8,4K
Замъкът на Чудовищата
Забавна защитна игра с ретро графика. Целта на играта е да опазите принцесата от атаката на войниците, като поставяте чудовища на стратегически места, по етажите на замъка.
Замъкът на Чудовищата
3.00
10,3K
Creeper world
Много престрастяваща стратегическа игра, в която целта ти е да строиш колектори на енергия и кули, за да се отбраняваш от атаките на извънземните.
Creeper world
5.00
9,4K
Squadz 2
Squadz 2 е походова стратегическа игра, в която вие тренирате войски и се биете срещу противника. Защитете базата си и превземете противниковата. Внимавайте защото на някой места не можете да атакувате противника.
Squadz 2
5.00
23,4K
Моята Луна
Моята Луна е защитна игра в която трябва да защитиш малкия спътник на Земята от нападенията на алчните галактически престъпници. Те нападат защото на луната са открили залежи от диаманти. Опази малката планета на всяка цена.
Моята Луна
4.00
5,4K