Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Паника на бойното поле
Отличен 4.71
(7 гласа)

Паника на бойното поле

Паника на бойното поле е доста сложна стратегия. Ще ви трябват и познания на английски език. Играта не е подходяща за най малките. Накратко - трябва да събирате ресурси, да подобрявате и да строите сгради, да произвеждате войници за да развивате и защитавате кралството си.
Посещения: 92762 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 7 май 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката - всичко което трябва да направите е да оставяте мишката върху обект.
Снимка 1 от Паника на бойното поле Снимка 2 от Паника на бойното поле Снимка 3 от Паника на бойното поле Снимка 4 от Паника на бойното поле Снимка 5 от Паника на бойното поле
Bloons Tower Defense 4 Expansion
Новата пета версия на може би най-популярната защитна игра е вече тук. Новата версия предлага много нови нива и кули за по-добра защита. Забавлявайте се.
Bloons Tower Defense 4 Expansion
5.00
19,8K
Radio Zed
Защитете сградата на радиостанция Зед от атаката на зомбитата. След всяко ниво можете да подобрявате защитата и оръжията си.
Radio Zed
5.00
12,5K
Електрошок
Използвай електрическото си супер оръжие и стреляй по най-различни мишени. Изпълнявай различни мисии, и след всяка успешна мисия използвай парите които си спечелил за да ъпгрейдваш екипировката си.
Електрошок
4.00
18,4K
Гиганти и Джуджета TD
Гиганти и Джуджета TD e много добре направена игра в която гигантите се изправят срещу джуджетата. Строй защитни кули, учи магии и тренирай героя си. Крайната ти цел е да защитиш селото си от превземане.
Гиганти и Джуджета TD
4.50
10K
Война на Световете
Война на Световете е много интересна космическа стратегия. В тази игра ти си космически командир който защитава земята от извънземните които се опитват да я разрушат. Сражавай се с вражеските кораби и заздрави позициите си дотам че да можеш да разгромиш извънземната планета и да спреш атаките на извънземните.
Война на Световете
3.00
2,2K