Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Дявол бумеранг
Отличен 4.5
(2 гласа)

Дявол бумеранг

Целта на тази игра е проста - прескачай пропастите и върви колкото можеш по-дълго. Започваш със 20 точки енергия, и всеки скок ти коства 1 енергия. Събирай кости за да качваш енергия. Хващай крилатите балони за да летиш. Пази се от огъня и вулканите.
Посещения: 6244 Размер на файла: 127 KB Добавено: сб 26 май 2012
Добави към любими
Ляв клик на мишката за скок.
Нинджа Миньор
Нинджа Миньор е много зарибяваща игра. Ти си в ролята на малка нинджа която трябва да събира скъпоценни камъни от недрата на земята. Движи се бързо из подземните тунели и събирай скъпоценните камъни. Пази се от лошите. Успех.
Нинджа Миньор
3.00
4K
Изгубената Сонда
Изгубената сонда е игра в която може да изпробвате уменията си като изследвате тъмни минни тунели с метална проба. Провирай се с в цепнатините използвайки дълга верига. Събирай златните звезди и се опитай да достигнеш до изхода без да докоснеш стените на тунелите. Успех.
Изгубената Сонда
5.00
4,1K
Коледна РОК ЗВЕЗДА
Помогни на дядо Коледа да спаси празника като свириш рок кавъри на класически коледни песни. Играта е подобна на "Guitar Hero". За да свириш трябва да натискаш точните клавиши в подходящия момент.
Коледна РОК ЗВЕЗДА
5.00
14,4K
Нинджа Кучета 2
Помогнете на нинджа кучетата да намерят липсващия свитък, откраднат от котките. Отидете до града и унищожете укритието на котките, като изстрелвате нинджа кучета.
Нинджа Кучета 2
4.00
6,9K
Blueprint3D
Blueprint3D е анимиран пъзел, в който трябва да местиш триизмерни групи от линии докато те оформят чертеж. Колкото по-бързо разрешиш пъзела, толкова повече ще спечелиш.
Blueprint3D
5.00
13,9K