Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Дявол бумеранг
Отличен 4.5
(2 гласа)

Дявол бумеранг

Целта на тази игра е проста - прескачай пропастите и върви колкото можеш по-дълго. Започваш със 20 точки енергия, и всеки скок ти коства 1 енергия. Събирай кости за да качваш енергия. Хващай крилатите балони за да летиш. Пази се от огъня и вулканите.
Посещения: 5954 Размер на файла: 127 KB Добавено: сб 26 май 2012
Добави към любими
Ляв клик на мишката за скок.
Естествен Подбор 2
Задачата ти, в тази забавна игра е да уловиш всички мухи по нивото. Използвай паяжината си за да се придвижваш из лабиринта и да дебнеш жертвите си. Успех.
Естествен Подбор 2
5.00
2,9K
Оффроуд Багер 2
В играта Оффроуд Багер 2 ти управляваш тежък строителен багер, който трябва да преодолее доста трудности за да стигне до обекта. Изкачвай се по хълмовете, и преодолявай препятствията като си помагаш с кофата.
Оффроуд Багер 2
3.33
16,6K
Парна Ракета 2
Опитай се да оправляваш парната ракета в огромната фабрика. Избягвай всички препятствия и събирай бонуси които ще ти помогнат в приключението ти. Събирай и допълнително гориво ако искаш ракетата ти да продължи да лети.
Парна Ракета 2
5.00
2,2K
Каубой
В тази игра ти си в ролята на каубой, който язди своя кон и се защитава от атакуващите го индианци и други, враждебни каубои. Стреляй бързо и събирай оръжия и енергия за да оцелееш дълго. Може да забавяш времето за да се прицелиш по-точно.
Каубой
3.00
7K
Доналд Дъг
Помогнете на Доналд Дъг да направи най-високият сладолед в света.
Доналд Дъг
4.00
12,9K