Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Дявол бумеранг
Отличен 4.5
(2 гласа)

Дявол бумеранг

Целта на тази игра е проста - прескачай пропастите и върви колкото можеш по-дълго. Започваш със 20 точки енергия, и всеки скок ти коства 1 енергия. Събирай кости за да качваш енергия. Хващай крилатите балони за да летиш. Пази се от огъня и вулканите.
Посещения: 6139 Размер на файла: 127 KB Добавено: сб 26 май 2012
Добави към любими
Ляв клик на мишката за скок.
Лудия Червей
В тази забавна игра ти си в ролята на зелен червей, който се храни със зелена материя. На всяко ниво трябва да храниш червея и да избягваш назъбените колела които ще го нарежат на парчета.
Лудия Червей
5.00
2,4K
Ръш Тръпката 2
В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
 Ръш Тръпката 2
3.00
4,4K
Избегни Това
Отново е ден за тренировки, ето и задачата ти за днес. Генерала нарежда на новобранците и старите кучета да пресекат тренировъчния мост на всяка цена. Твоята задача е събориш всеки един от тях и да не им позволяваш да пресекат моста.
Избегни Това
3.00
4,2K
Киселинна Паника
Киселинна Паника е нова игра с готина графика. Не позволявай на капките киселина да паднат на пода. Улавяй ги с кофата си, и ги събирай във варелите.
Киселинна Паника
5.00
3,1K
Доналд Дъг
Помогнете на Доналд Дъг да направи най-високият сладолед в света.
Доналд Дъг
4.00
13,1K