Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Дявол бумеранг
Отличен 4.5
(2 гласа)

Дявол бумеранг

Целта на тази игра е проста - прескачай пропастите и върви колкото можеш по-дълго. Започваш със 20 точки енергия, и всеки скок ти коства 1 енергия. Събирай кости за да качваш енергия. Хващай крилатите балони за да летиш. Пази се от огъня и вулканите.
Посещения: 6055 Размер на файла: 127 KB Добавено: сб 26 май 2012
Добави към любими
Ляв клик на мишката за скок.
Графити
Графити е аркадна игра в която трябва да нашариш сградите и колите по нивото. Свърши си работата бързо и незабелязано, без да те хване полицията. Успех.
Графити
2.00
3,4K
Птички и Прасенца
Птички и Прасенца е простичка но зарибяваща игра със героите от Енгри Бърдс. Тези лоши прасенца са откраднали яйцата на птичките отново и ти трябва да им помогнеш да си ги върнат.
Птички и Прасенца
5.00
5K
Марвин Марсианеца
Марвин Марсианеца е готина анимационна игра в която можеш да изпробваш уменията си. Целта ти е да взимаш проби от земята, като се доближаваш до нея колкото можеш по-близко.
Марвин Марсианеца
3.00
5,1K
Летящия Град
В играта Летящия Град ти управляваш огромен дирижабъл и целта ти е да стигне невредим до крайната си цел. Събирай диаманти и други бонуси докато транспортираш принца. Успех.
Летящия Град
3.00
6,8K
Бързата Пчела
Бъз пчелата е бил изгонен от много кошери защото е мързелив и не върши никаква работа. Помогни му да събра мед за пчелата майка за да не бъде изгонен от поредния кошер. Събирай нектара от цветята бързо, и го защитавай от други насекоми.
Бързата Пчела
4.00
2,4K