Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Блумо - приключенията на една подводница
Много добър 4
(1 глас)

Блумо - приключенията на една подводница

Блумо - приключенията на една подводница е подводна игра в която ти си капитан на подводница. Той е намерил книга в която е описано много рядко растение което расте в подводни пещери. Твоята задача е да намериш митичното растение. Успех.
Посещения: 13266 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 30 май 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Джет състезание
Състезание с Джетове (Jet Ski Racing Challenge) е състезателна игра с джетове в което се състезаваш срещу трима компютърно управлявани опоненти. Спечели състезанието за да спечелиш пари с които може да си купиш нов джет, и да отключваш нови нива.
Джет състезание
2.50
3,5K
Weirdville
Помогнете на дяволчето да премине през нивата.
Weirdville
5.00
21,4K
Диви Небеса: Дракон
Диви Небеса: Дракон е уникална триизмерна игра в приключенския жанр. Играта е вдъхновена от култовия филм "Да обучиш Дракон". Играта изисква инсталиран Unity Player. Можеш да започнеш приключението си като избереш да играеш с момче или момиче. След като преминеш няколко урока по летене, ще трябва да избереш дракона си и да започнеш тренинга. Бъдете търпеливи защото играта е ОГРОМНА и може да зарежда бавно.
Диви Небеса: Дракон
4.61
121,1K
Jigsaw: Lajolla Wave
Подредете пъзел със снимка на разбиваща се вълна.
Jigsaw: Lajolla Wave
5.00
19,8K
Neptunes Treasure
Логическа игра, в която вие сте в ролята на Нептун който трябва да прочисти океана от водолазите, замърсяващи морското дъно. Можете да се движите само в права линия.
Neptunes Treasure
5.00
13K