Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Изпусни парата
Отличен 4.33
(3 гласа)

Изпусни парата

Изпусни парата 3Д е триизмерна игра с коли. В тази игра ти си мафиот и полицията те преследва в реалистичен триизмерен град. Избери най-различни ъпгрейди и се опитвай да избягаш от ченгетата.
Посещения: 88483 Добавено: чт 31 май 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
Третата версия на супер играта Изпусни Парата е тук. В новата версия "Магистрален Герой" е революционна. Използва се нов Unity плеър който позволява невероятна триизмерна графика. Пали двигателя и се впусни в едно приключение с коли от ново поколение.
Изпусни Парата 3: Магистрален Герой
4.27
94,2K
Изпусни парата 2
Втора версия на супер триизмерната игра с коли - изпусни парата. Този път нещата са лични защото приятелката ти е отвлечена, и ти си единствения който може да я спаси. Следвай инструкциите в играта за да изпълняваш мисиите.
Изпусни парата 2
4.20
107K
The Junk Yard
В тази игра вие работите в гробище за коли. Натоварете всички коли на пресата, преди да е изтекло определеното време.
The Junk Yard
4.00
38,5K
Железния Човек 3
Страхотна нова игра вдъхновена от новия филм за Железния Човек. Помогни на Тони Старк да тества и калибрира новия си MARK 42 костюм. След като приключите с калибровката на костюма, започва истинското приключение. Ще трябва да изпълнявате опасни спасителни мисии, с които може да се справи само железният човек.
Железния Човек 3
4.17
13,2K
Порше Рейсинг
Състезавай се срещу други рейсинг манияци в центъра на града. Завърши преди всички останали за да отключиш нови писти. Пътищата са тесни, внимавай да не се качваш на тротоара за да не забавяш скоростта си.
Порше Рейсинг
4.00
29,5K