Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
FFX рейсинг
Отличен 5
(1 глас)

FFX рейсинг

FFX рейсинг е триизмерна игра с коли в която се състезаваш срещу компютърно управлявани противници на много дълга писта. Карай възможно най-бързо и се опитвай да завършиш първи. Успех.
Посещения: 34889 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 4 юни 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачка.
контрол - газ.
Алт - задна
W - reset.
Traffic Command
Контролирайте светофарите на кръстовището, така че да няма катастрофи и да не се получи задръстване.
Traffic Command
4.50
62,6K
Гладиатор - Истинска история
Гладиатор - Истинска история е страхотна триизмерна игра с много бой и екшън. В тази игра ти си в ролята на гладиатор който доминира арената. Сражавай се с безкрайните вълни от врагове, събирай бонуси, вдигай нива и подобрявай героя си. Успех.
Гладиатор - Истинска история
3.92
12,4K
Trackle drive
Изберете вашият любим спортен автомобил и се състезавайте с пълна скорост по магистралата. Вашата цел е да достигнете финалната линия преди времето да свърши и без да има твърде много щети по колата.
Trackle drive
4.50
64,5K
Легендата за Шима
Легендата за Шима е триизмерна състезателна игра с Лего играчки. Играта е за Unity Player, и графиката и е зашеметяваща. Избери си рейсър и кола и се впусни в надпреварата. След всяко състезание можеш да подобряваш колата за да печелиш по-лесно състезанията. Успех.
Легендата за Шима
3.29
13,7K
Про Футболист
Про Футболист е триизмерна спортна игра в която ти поставяш началния удар по топката за американски футбол. Помогни на отбора си да спечели мача като стреляш точно и уцелваш мишената със всеки удар.
Про Футболист
3.00
18,4K