Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Летящи куршуми
Отличен 4.67
(6 гласа)

Летящи куршуми

Филмът Летящи куршуми е супер хит в Китай и тази игра е вдъхновена точно от този филм. Игра със стрелба в която трябва да избиеш всички врагове които се крият по нивото и да си много внимателен да не се нараниш защото куршумите отскачат от стените.
Посещения: 50757 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 6 юни 2012
Добави към любими
Ляв клик за стрелба.
Летящи куршуми 3
Куршумът се завръща в Летящи куршуми 3, за да прочисти улиците от върлуващите гангстери. В тази игра вие сте в ролята на агент от секретна организация и вашата мисия е да отстраните всички гангстери безчинстващи по улиците на града. Използвайте пистолета си и рикошети, за да убиете всички гангстери и да преминете на следващото ниво. Целете се точно, защото куршумите ви са ограничени.
Летящи куршуми 3
5.00
8,4K
Зомби блокада
Пътят ви е блокиран от голяма група зомбита. Като опитен снайперист, вие трябва да използвате снайпера си, за да избиете всички зомбита, блокиращи пътят ви и да преминете на следващото ниво. Успех!
Зомби блокада
3.00
11K
CS Portable
CS Portable е страхотна онлайн версия на култовата Counter Strike. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Играта може да се играе в мрежа срещу други хора, или в различни модове. Успех.
CS Portable
4.16
152,5K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
8,6K
Снайпериста - Криза със заложници
Снайпериста - Криза със заложници е много добре направена игра в която ти си в ролята на снайперист който трябва да изпълнява различни мисии. В тази игра е добавен и елемент - заложници, който прави играта по интригуваща. Имаш на разположение и радар с който да засичаш врага. Цели се в главите на терористите за повече точки.
Снайпериста - Криза със заложници
4.00
10,4K