Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Летящи куршуми
Отличен 4.67
(6 гласа)

Летящи куршуми

Филмът Летящи куршуми е супер хит в Китай и тази игра е вдъхновена точно от този филм. Игра със стрелба в която трябва да избиеш всички врагове които се крият по нивото и да си много внимателен да не се нараниш защото куршумите отскачат от стените.
Посещения: 50384 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 6 юни 2012
Добави към любими
Ляв клик за стрелба.
Летящи куршуми 3
Куршумът се завръща в Летящи куршуми 3, за да прочисти улиците от върлуващите гангстери. В тази игра вие сте в ролята на агент от секретна организация и вашата мисия е да отстраните всички гангстери безчинстващи по улиците на града. Използвайте пистолета си и рикошети, за да убиете всички гангстери и да преминете на следващото ниво. Целете се точно, защото куршумите ви са ограничени.
Летящи куршуми 3
5.00
8,1K
Crazy Penguin
Преместете ледените блокове, така че пенгвинът да падне в дупката в леда.
Crazy Penguin
5.00
5,7K
Алигатор и Пате
Алигатора се приготвя за баня, но любимата му играчка - жълто гумено пате липсва. Алигатора не може да се изкъпе без любимото си пате. Мисията ти в тази игра е да помогнеш на алигатора да събере всички жълти патета.
Алигатор и Пате
5.00
2,2K
Wings of Rage
Изпълнявайте опасни въздушни мисии.
Wings of Rage
5.00
10,2K
Един обикновен ден
Страхотна шутър/приключенска игра, в която ти и твоите приятели решавате да изровите скритото съкровище на краля. Внимавайте, защото пътят ви ще бъде изпълнен с опасности.
Един обикновен ден
4.50
8,2K