Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Летящи куршуми
Отличен 4.67
(6 гласа)

Летящи куршуми

Филмът Летящи куршуми е супер хит в Китай и тази игра е вдъхновена точно от този филм. Игра със стрелба в която трябва да избиеш всички врагове които се крият по нивото и да си много внимателен да не се нараниш защото куршумите отскачат от стените.
Посещения: 50594 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 6 юни 2012
Добави към любими
Ляв клик за стрелба.
Летящи куршуми 3
Куршумът се завръща в Летящи куршуми 3, за да прочисти улиците от върлуващите гангстери. В тази игра вие сте в ролята на агент от секретна организация и вашата мисия е да отстраните всички гангстери безчинстващи по улиците на града. Използвайте пистолета си и рикошети, за да убиете всички гангстери и да преминете на следващото ниво. Целете се точно, защото куршумите ви са ограничени.
Летящи куршуми 3
5.00
8,3K
Томи Прашката
Томи изпробва новата си прашката когато изведнъж забелязва, че неговите приятели са отвлечени. Помогни на Томи да намери и освободи приятелите. За целта ще използваш прашката си. С нея може да ползваш различни амуниции. Цели се точно защото те не са безкрайни. Между нивата можеш да подобряваш уменията на героя - успех със спасяването на приятелите ти.
Томи Прашката
3.00
6,7K
Внимание ОМАХА 44
Действието в играта се развива по истински случай. Датата е 6ти Юни, 1944 г. в Нормандия, по време на десанта на съюзническите сили във Франция. Ти си в ролята на немски войник, който защитава плажната ивица. Имаш на разположение 6 различни немски оръжия като картечници и автомати. За да можеш да ги ползваш в играта, трябва първо да ги купиш в магазина. Сражавай се смело срещу американските войници в 20 напрегнати нива.
Внимание ОМАХА 44
4.00
4,5K
Фантастико
Фантастико е забавна игра, в която физичните закони важат с пълна сила. Твоята цел е да раздадеш желето на всичките си приятели за да минеш нивото. Хвърляй внимателно защото имаш ограничен брой опити.
Фантастико
4.00
4K
Paintaball 2
Избягайте от стреса в офиса, с тази забавна пейнтбол игра. Стреляйте с пушката с боя, по усмихнатите мишени изчакащи из виртуалния офис.
Paintaball 2
3.00
17K