Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Летящи куршуми
Отличен 4.67
(6 гласа)

Летящи куршуми

Филмът Летящи куршуми е супер хит в Китай и тази игра е вдъхновена точно от този филм. Игра със стрелба в която трябва да избиеш всички врагове които се крият по нивото и да си много внимателен да не се нараниш защото куршумите отскачат от стените.
Посещения: 50238 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 6 юни 2012
Добави към любими
Ляв клик за стрелба.
Летящи куршуми 3
Куршумът се завръща в Летящи куршуми 3, за да прочисти улиците от върлуващите гангстери. В тази игра вие сте в ролята на агент от секретна организация и вашата мисия е да отстраните всички гангстери безчинстващи по улиците на града. Използвайте пистолета си и рикошети, за да убиете всички гангстери и да преминете на следващото ниво. Целете се точно, защото куршумите ви са ограничени.
Летящи куршуми 3
5.00
8K
Охлюва Боб 8
Осма поредна серия на страхотната логическа игра Охлюва Боб: Островна История. Докато кротко си ловял риба на брега, охлюва Боб е бил отвлечен от зло морско създание, и е изоставен на отдалечен тропически остров. Боб има нужда от помощтта ти да премине успешно през 30 нива за да се върне жив и здрав в къщи.
Охлюва Боб 8
4.61
11,1K
Пирати от моретата на глупците
Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Пирати от моретата на глупците
3.50
24K
Катерица на Ракета
Интересна физична игра, в която ти си катерица чиято мечта е била да лети до звездите. Тя си е направила ракета с която да лети из космоса. Помагай на катерицата да събира храната, като се закача за определени точки по нивото.
Катерица на Ракета
4.00
2,5K
НЛО Еуфория
НЛО еуфория е простичка, но много зарибяваща игра. Извънземните са нападнали земята и на теб се пада честта да ги спреш. За целта имаш анти-НЛО пушка. Стреляй по настъпващите кораби и събирай амуниции и други бонуси за да издържиш по-дълго.
НЛО Еуфория
4.00
3,4K