Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Летящи куршуми
Отличен 4.67
(6 гласа)

Летящи куршуми

Филмът Летящи куршуми е супер хит в Китай и тази игра е вдъхновена точно от този филм. Игра със стрелба в която трябва да избиеш всички врагове които се крият по нивото и да си много внимателен да не се нараниш защото куршумите отскачат от стените.
Посещения: 50941 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 6 юни 2012
Добави към любими
Ляв клик за стрелба.
Летящи куршуми 3
Куршумът се завръща в Летящи куршуми 3, за да прочисти улиците от върлуващите гангстери. В тази игра вие сте в ролята на агент от секретна организация и вашата мисия е да отстраните всички гангстери безчинстващи по улиците на града. Използвайте пистолета си и рикошети, за да убиете всички гангстери и да преминете на следващото ниво. Целете се точно, защото куршумите ви са ограничени.
Летящи куршуми 3
5.00
8,5K
Катерица на Ракета
Интересна физична игра, в която ти си катерица чиято мечта е била да лети до звездите. Тя си е направила ракета с която да лети из космоса. Помагай на катерицата да събира храната, като се закача за определени точки по нивото.
Катерица на Ракета
4.00
2,9K
Wizard & Wizard
Целта ти в тази аркадна отбранителна игра е да защитаваш магическия си замък от врагове. Магьосниците ти могат да акумулират енергия, за да усъвършенстват защитата на замъка. Можеш да строиш нови кули, да създаваш кристали, с които да подобряваш силите на магьосниците си или мощта на кулите си.
Wizard & Wizard
5.00
11,7K
Nith Dozor
Играта има 2 версии в първате сте въоражен само с ултравиолетов фенер във втрората имате и пистолет
Nith Dozor
3.00
6,3K
Небесен Рицар 2
Много приятна ретро игра със самолети и много стрелба. Ако си отегчен от всички тези стандартни игри със самолети, то тази игра ще те изненада приятно. Кръстосвай небесата и се сражавай с вражеските самолети. Наглеждай температурата на оръдията защото прегряват.
Небесен Рицар 2
5.00
2,7K