Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Агресивно шофиране
Добър 2.4
(5 гласа)

Агресивно шофиране

Страхотна триизмерна игра с коли и шофиране. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти на 6 различни писти. За да отключиш следващото ниво трябва завършиш първи. Забавлявай се докато шофираш тази супер мощна състезателна кола.
Посещения: 106875 Добавено: ср 6 юни 2012
Добави към любими
Стрелките за управление.
Шпация/Шифт - спирачка.
N - турбо
Freeway fighter
Състезание на магистралата с ретро графика.
Freeway fighter
4.00
19,4K
Зомби Картинг
Зомби Картинг е супер яка триизмерна игра. Направи си зомби по собствен вкус и се впусни в надпреварата. Главната ти цел е да дисквалифицираш всички други състезатели и да прекосиш финиша първи.
Зомби Картинг
3.33
20,4K
Арената на Блъскащите Колички
Ако обичаш блъскащи колички, то тази игра е точно за теб. В тази игра блъскащите колички имат мощни двигатели. Включи се в надпреварата и блъскай колите от противниковия отбор докато не разрушиш всички, без изключение. Използвай турбото и спирачките за по-атрактивни сблъсъци.
Арената на Блъскащите Колички
4.00
26,8K
Класически Състезания
Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Класически Състезания
3.81
22,5K
Трак Рейсинг Онлайн
Трак Рейсинг Онлайн е уникална състезателна игра с триизмерна графика. Играта се играе на цял екран (автоматично). Може да играеш сам или срещу реални опоненти от цял свят. Успех.
Трак Рейсинг Онлайн
3.20
19,8K