Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Гангстер
Отличен 4.2
(41 гласа)

Гангстер

Гангстер е супер екшън игра вдъхновена от класиката Grand Theft Auto. В нея трябва да изпълняваш различни незаконни мисии. Когато откраднеш кола трябва да си внимателен - полицията ще те издирва. Ако успееш да им избягаш ще има бонуси.
Посещения: 252638 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 11 юни 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - действие.
Z - влизане в сграда
Гангстерски Хаос
Гангстерски Хаос е екшън игра, в която вие сте командир на взвод от войници и трябва да сложите край на гангстерският хаос в региона. Бийте се със озлобените гангстери и използвайте спечелените пари, за да подобрявате вашите войници и оръжия.
Гангстерски Хаос
3.00
6,1K
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
7,8K
Гангстер Такси - Метровил
Гангстер Такси - Метровил е новата версия на играта Гангстер Такси. В тази нова версия ти помагаш на стар приятел който е разорен. Карай старата жълта кола в Метровил и я подобрявай със парите изкарани от клиенти.
Гангстер Такси - Метровил
4.50
105,4K
Гангстер и Зомбита
Гангстер е страхотна екшън игра със зомбита. Ти си в ролята на гангстер който се опитва оцелее зомби апокалипсиса. Сражавай се със зомбита и събирай оръжия които ще ти помогнат в нелеката битка.
Гангстер и Зомбита
4.33
6,9K
Crash Bandicoot
Играйте класическата игра Crash Bandicoot онлайн! Минете през всички нива за да завършите цялото приключение.
Crash Bandicoot
3.50
90,4K