Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Въздушни сили
Отличен 5
(1 глас)

Въздушни сили

Твоята цел в тази игра е да разрушиш всички вражески самолети и да прочистиш небето. За да постигнеш това имаш на разположение много подобрения по самолета. Опитай се да минеш всички нива на играта за да докажеш че ти си най-добрия пилот.
Посещения: 18089 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 20 юни 2012
Добави към любими
Управлявай с мишката.
Z и X - за бомби и ракети.
Въздушни акробатики 3D
Въздушни акробатики 3D е много добра триизмерна игра в която ти си пилот на учебен самолет. Опитай се да изпълняваш различните мисии без да разбиваш самолета.
Въздушни акробатики 3D
3.00
53,6K
Стрелбата Позволена
Стрелбата Позволена е екшън игра в която планетата Земя е нападната от насекоми и твоя отряд от елитни бойци трябва да ги спре. Изпълнявай различни мисии в които се сражавате срещу насекомите. Използвай спечелените пари за да си купуваш нови оръжия.
Стрелбата Позволена
4.00
10,4K
Галактическа обсада 3
Галактическа обсада 3 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит и да изпълняваш различни междугалактически мисии. Изгради кораба си от различни модули и се впусни в приключението. Успех.
Галактическа обсада 3
4.00
5,5K
Дартс с плодове
Забавна игра в която хвърляте ножове, като се стараете да уцелвате плодовете и да не нараните мечето. Успех!
Дартс с плодове
4.00
23,8K
Зомби Унищожение
Зомби Унищожение е игра с много стрелба, зомбита и тонове различни оръжия с които да се защитаваш. Града ти е окупиран от зомбита и ти си единствения човек който може да ги спре. Вземи пистолета си, избери си трудност на играта и се впусни в екшъна. Прицелвай се в главите за да пестиш време и амуниции.
Зомби Унищожение
4.00
10,3K