Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Въздушни сили
Отличен 5
(1 глас)

Въздушни сили

Твоята цел в тази игра е да разрушиш всички вражески самолети и да прочистиш небето. За да постигнеш това имаш на разположение много подобрения по самолета. Опитай се да минеш всички нива на играта за да докажеш че ти си най-добрия пилот.
Посещения: 17894 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 20 юни 2012
Добави към любими
Управлявай с мишката.
Z и X - за бомби и ракети.
Въздушни акробатики 3D
Въздушни акробатики 3D е много добра триизмерна игра в която ти си пилот на учебен самолет. Опитай се да изпълняваш различните мисии без да разбиваш самолета.
Въздушни акробатики 3D
3.00
53,4K
Ескадрила 9
Ескадрила 9 е екшън игра в която ти си пилот на тежко въоръжен военен изтребител. Изпълнявай различни военни мисии и използвай спечелените пари за подобрения.
Ескадрила 9
5.00
10,2K
Assault helicopter
В тази игра вие сте пилот на военен хеликоптер.
Assault helicopter
4.00
21,2K
Война в Небето
Война в небето е летателен симулатор направен за Unity 3D player. Имаш избор измежду три различни модела самолети - всеки от тях с различно оборудване. Има няколко различни мисии които трябва да изпълниш, за да спечелиш пари. А парите може да използваш за да подобряваш самолета и оръжията.
Война в Небето
4.50
8,4K
Батман 3 - спаси Готам
Джокера атакува Готъм сити и само ти можеш да го спреш. Помогни на Батман да победи Джокера като използваш своите стрелкови умения. Събери всички трофеи като изпълняваш различни задачи. Прицелвай се точно за повече точки.
Батман 3 - спаси Готам
5.00
9,7K