Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Земята на парата
Добър 2.43
(7 гласа)

Земята на парата

Много пристрастяваща стратегическа игра със готина графика. Мисията ти в нея да построиш тежко-въоръжена парна машина. Използвай я за да разрушиш парната армия на противника.
Посещения: 31240 Размер на файла: 49 KB Добавено: вт 3 юли 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Земята на Елфите
Всеки Юни, елфите канят момичета от земята в тяхната магическа Земя за да ги облекат. Искаш ли да участваш в този празник на елфите и да се облечеш като истинска елфическа принцеса? Да участваш в техните тържества? Хайде да тръгваме, там ни очакват големи изненади.
Земята на Елфите
5.00
1,8K
Земята на Енки
В кралство Натурия, кралското семейство притежава необикновени магически сили. Един зъл магьосник е отвлякъл принцеса Наря и я държи заложник. Може би има много които биха искали да помогнат но има само един който ще се справи и това си ти. Успех.
Земята на Енки
3.00
2,6K
Scorched Land Defence
Интересна защитна игра, в която строите кули и ги оборудвате с различни елементи, които определят вида на въоръжението им.
Scorched Land Defence
3.00
5,9K
Танк наречен Гризли
Военна игра в която управлявате танк наречен Гризли. Танкът ви може да се движи само по права линия, между сградите и да стреля с картечница или ракети (ракетите могат да минават през сградите). Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Танк наречен Гризли
5.00
12,6K
Танкови войни
Танкови войни е защитна игра в която трябва да защитаваш базата си от вражеските войници и танкове. Крий се зад барикадите, събирай бонуси по картата и не позволявай на нито един враг да достигне до базата.
Танкови войни
5.00
7,1K