Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Земята на парата
Отличен 4.33
(3 гласа)

Земята на парата

Много пристрастяваща стратегическа игра със готина графика. Мисията ти в нея да построиш тежко-въоръжена парна машина. Използвай я за да разрушиш парната армия на противника.
Посещения: 30922 Размер на файла: 49 KB Добавено: вт 3 юли 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Земята на Елфите
Всеки Юни, елфите канят момичета от земята в тяхната магическа Земя за да ги облекат. Искаш ли да участваш в този празник на елфите и да се облечеш като истинска елфическа принцеса? Да участваш в техните тържества? Хайде да тръгваме, там ни очакват големи изненади.
Земята на Елфите
5.00
1,5K
Земята на Енки
В кралство Натурия, кралското семейство притежава необикновени магически сили. Един зъл магьосник е отвлякъл принцеса Наря и я държи заложник. Може би има много които биха искали да помогнат но има само един който ще се справи и това си ти. Успех.
Земята на Енки
3.00
2,4K
Rebuild
Rebuild е походова стратегическа игра, в която трябва да изчистите града от зомбита и да го възстановите от щетите нанесени от инвазията на зомбитата.
Rebuild
4.00
16,1K
Age of Defense
Защитавайте базата си като хвърляте камъни, стреляте с лък и огнестрелно оръжие. След всяка битка можете да подобрявате базата си и оръжията с които разполагате.
Age of Defense
4.00
9,9K
Легенда за бездната 2
Легенда за бездната 2 е приключенска игра. Действието се равива на ходове. Избери си герой и го промени по свой вкус. По време на битките печелиш опит който може да използваш за да тренираш различните умения на героя си. Разкривай руините и се сражавай с враговете които застават на пътя на победата.
Легенда за бездната 2
5.00
14,8K