Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Стените на Магьосника
Добър 3
(1 глас)

Стените на Магьосника

Стените на Магьосника е иновативна защитна игра. Целта ти е да защитиш овцете и войниците си от орките като използваш магьосническата си сила и да рисуваш магически стени които да спрат настъплението на враговете.
Посещения: 15973 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 5 юли 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
1-5 пускай магии.
Непобедимите 2
Защитна игра вдъхновена от екшън филма Незаменимите 2. В нея трябва да защитаваш базата си от вражеските атаки като строиш специални защитни сгради и кули и да използваш неразрушимите си войници.
Непобедимите 2
4.00
30,4K
Моята Луна 2
Моята Луна 2 (Thats My Moon 2 - Phantom Menace) е втората версия на тази зарибяваща игра. Целта ти е да опазиш луната от нашественици, астероиди и ракети, като в същото време подобряваш лунната станция. Успех.
Моята Луна 2
4.00
4,5K
Хора срещу зерги 2
Хора срещу зерги 2 е защитна игра в която ти си на страната на хората. Защитавай базата и се опитай да разрушиш чуждата база. Строй различни казарми и укрепления които ще тренират автоматично войници, които да помогнат на твоя герой.
Хора срещу зерги 2
4.00
15,6K
Zmash Tx
Zmash Tx е игра в която трябва да оцеляваш срещу зомбита. Избери си герой и се защитавай от вълните от зомбита и птици. Събирай различни оръжия които ще ти помогнат да избиваш зомбитата.
Zmash Tx
4.00
14,1K
Защитниците
Защитниците е иновативна защитна игра със ретро графика. Играта има много интересна история и начин за ъпгрейди. Твоите герои вдигат експириънс и нива, можеш и да ги оборудваш със различни оръжия и магии. С две думи - супер игра.
Защитниците
4.00
9,6K