Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Войната на хейтърите 2
Добър 3
(1 глас)

Войната на хейтърите 2

Новата версия на популярната игра Войната на хейтърите е тук. В новата версия ще се насладите на подобрена графика и много нови оръжия и нива. Изберете вашият любим гиик и се включете в екшъна.
Посещения: 4624 Размер на файла: 6 MB Добавено: ср 11 юли 2012
Добави към любими
Движение с WASD.
E - хвърляне на гранати.
Q - промяна на оръжия.
R - презареждане.
Прицел и стрелба с мишката.

Cheat / Code

Everything transparent / ghost_town
Level 60 Unlock all maps / grade_up
Run Faster / sliding_killer
Start with a shotgun / big_guns
Get only 2 kills for a bonus / bonus_gameplay
Infinity of grenades / equip_grenades
Pass through walls / running_through
Invincible / energy_top
Infinity of ammo / ammo_filled
Войната на хейтърите
Две от най-добрите шутър игри се сблъскват в супер битка - Войната на хейтъри. Фенвете ще могат да избират техния любим отбор и да се бият за надмощие.
Войната на хейтърите
5.00
12K
Войната на Кликовете
Войната на Кликовете е микс между пъзел и стратегическа игра. Целта ти в тази цветна игра е да помогнеш на магьосниците да защитят замъка си от нападащите ги варвари. След всяка вълна можеш да подобряваш защитата и магиите си.
Войната на Кликовете
4.40
6K
Войната на Клонингите
Дроидите започват масирана атака срещу малкото оцелели човеци на планетата. Човешката съпротива ще се опита да спре злите роботи като хакне главните сървъри които ги управляват. Твоята цел е да проникнеш дълбоко в тила на врага и да обезвредиш сървърите които контролират роботите.
Войната на Клонингите
5.00
3K
Войната на Гъбките
Забавна игра която прилича на Шах. Кликни на синята гъбка и ще видиш червено и зелено квадратче. Цъкни на червеното квадратче и ще дупликираш гъбката. Цъкни на синьото квадратче и ще преместиш гъбката на него.
Войната на Гъбките
5.00
4,8K
Войната ДаДа
Действието се развива на далечната планета Пандо. Хората от рода ДаДа са живели и работили дълго на планетата. Уви, един ден войнствени племена нападат земите на ДаДа. Наемай миньори които да копаят злато и печели пари за да можеш да изградиш армия и да защитиш земите си от нападателите.
Войната ДаДа
3.00
12,7K