Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Спонджбоб пъзел
Отличен 5
(2 гласа)

Спонджбоб пъзел

Спонджбоб пъзел е простичка игра, подходяща и за най-малките. В тази игра трябва да помогнеш на Спонджбоб да достигне до тревата като премахваш обектите които му пречат. Бъди много внимателен като премахваш обектите защото приятеля ти може да попадне в капан.
Посещения: 7499 Размер на файла: 514 KB Добавено: нд 22 юли 2012
Добави към любими
Цъкай с мишката за да премахваш обектите.
Спонджбоб Пъзел
Пъзел игра, с любимия ни анимационен герой Спонджбоб. Играта има лесна, средна и трудна степен на нивата, за да е подходяща за всички възрасти.
Спонджбоб Пъзел
4.00
32,3K
СпонджБоб лудо обличане
СпонджБоб обличане (Spongebob Crazy Dressup) е забавна игрица с любимия ни анимационен герой (Spongebob). Облечи СпонджБоб като супер герой, или като цирков клоун - както ти харесва на теб.
СпонджБоб лудо обличане
4.29
19,8K
СпонджБоб спасява Патрик
СпонджБоб спасява Патрик е аркадна игра с любимия ни анимационен герой СпонджБоб. Играта поразително прилича на Супер Марио който трябва да спаси принцесата. В тази игра обаче, Спонджбоб трябва да спаси Патрик.
СпонджБоб спасява Патрик
4.00
7,2K
Спонджбоб Скок
Спонджбоб Скок е семпла аркадна игра подходяща за най-малките посетители. В тази игра целта е да помогнеш на Спонджбоб да събере всички бургери и да избягва лошите. Успех.
Спонджбоб Скок
5.00
3,9K
СпонджБоб Рали 2
Втората версия на състезателната детска игра СпонджБоб Рали е вече и при нас. Във втората версия на играта има 2 нови коли, които трябва да отключиш и много нови нива. Пали двигателя и се опитай да спечелиш първо място на всички писти. Успех.
СпонджБоб Рали 2
4.00
13,5K