Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен удар
Много добър 3.5
(2 гласа)

Нощен удар

Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Посещения: 16828 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 24 юли 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Нощен Мега Паркинг
Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Нощен Мега Паркинг
4.18
14,3K
Снайпериста - Криза със заложници
Снайпериста - Криза със заложници е много добре направена игра в която ти си в ролята на снайперист който трябва да изпълнява различни мисии. В тази игра е добавен и елемент - заложници, който прави играта по интригуваща. Имаш на разположение и радар с който да засичаш врага. Цели се в главите на терористите за повече точки.
Снайпериста - Криза със заложници
4.00
10,8K
Зомби Инвазия
Игра подобна на класиката space invaders, с тази разлика, че вместо извънземни инвазията е от зомбита.
Зомби Инвазия
5.00
32K
Мъртвия Зед 2
Мъртвия Зед 2 (Dead Zed 2) е игра със зомбита и много стрелба. Нещо ужасно се е случило в родния ти град. Хората умират по улиците и по-късно възкръсват като зомбита, гладни за мозък. Вземи пушкалата си и защити дома си. След всяка вълна от зомбита можеш да използваш парите които си спечелил за подобрения на оръжията си. Успех с преживяването на Зомби Апокалипсиса.
Мъртвия Зед 2
4.38
9,8K
Marks men
Убивайте зомбитата използвайки различни оръжия като се предвижвате напред.
Marks men
4.00
17,2K