Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Марио Джет
Много добър 4
(1 глас)

Марио Джет

Марио се забавлява с новия си джет в джунглата. Помогни на Марио да събере всички монети. Също така карай внимателно без да падаш от джета. Внимавай за капани и други препятствия. Късмет.
Посещения: 14381 Размер на файла: 1 MB Добавено: сб 4 авг 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Х - за турбо.
Марио Джет Ски
Любимият ви герой Супер Марио има нова играчка - джет. Помогнете му да мине през нивата, като събере максимален брой точки и прескача препятствията които срещне във водата.
Марио Джет Ски
3.00
35,5K
Марио в Египет
СУпер Марио е открил древен булет бластер докато разлгжедал пирамидите в Египет. Откриването на този древен предмет естесвено не води до нищо хубаво и Марио си е докарал неприятности. Той ще има нужда от твоята помощ за да избяга от огромините куршуми и да сложи край на проклятието което го преследва.
Марио в Египет
4.18
5,3K
Марио Коледно Предизвикателство
Докато разнася подаръци за послушните деца из цялото кралство дядо Коледа е хванат от лошите чудовища на Баузър. Нашия смел приятел Супер Марио трябва да се притече на помощ и да освободи белобрадия старец. Успех.
Марио Коледно Предизвикателство
3.87
7,7K
Марио Супер Скок
Марио Супер Скок е зарибяваща игра, с любимия ни анимационен герой Марио. Той трябва да скача по главите на лошите кумби и да ги унищожава. На всяко ниво трябва да убиеш определен брой врагове за да преминеш на следващото. Успех.
Марио Супер Скок
3.88
7,8K
Марио назад във времето
Злия Баузър е използвал черна магия, и е успял да отвори врата във времето и да завладее света на Супер Марио. Марио трябва също да се върне назад във времето и да го спре на всяка цена. Поеми си дъх и се впусни във вълнуващото приключение.
Марио назад във времето
3.75
5,2K