Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Чудовищен Хамър 2
Отличен 5
(1 глас)

Чудовищен Хамър 2

Чудовищен Хамър 2 е семпла оф-роад игра, в която карате огромен жълт джип Хамър и премазвате колите и другите препятствия, които срещнете по пътят си.
Събирайте монети за максимален резултат и се насладете на играта.
Посещения: 14787 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 22 авг 2012
Добави към любими
Управлявайте Хамърът със стрелките.
Чудовищен Пинбол
Чудовищен Пинбол е стандартна пинбол игра. Сюжета е доста мрачен - зомбита, чудовища и гробища. Не изпускай топката и постави рекорд.
Чудовищен Пинбол
5.00
3K
Чудовищен Конструктор
В тази строителна игра ти си в ролята на строителен работник - шофьор който строи голям Мол. В играта има 20 нива и на всяко ниво имаш специфична задача. В началото трябва да транспортираш голям кран до строителната площадка а на следващото ниво трябва да натовариш огромни метални пръти.
Чудовищен Конструктор
2.50
16,1K
Real City Parking
Реалистична игра за паркиране, в която трябва да се справиш с трафика и трудностите на големия град. Закачи ремераке на колата си и се опитай да паркираш на определените за това места.
Real City Parking
4.40
6,5K
Бягство с Джип
Бягство с Джип е триизмерна игра в която ти караш оффроуд машината си по различни терени изпълнени с препятствия. Карай внимателно защото горивото ти е ограничено, и събирай бонуси с които ще можеш да подобриш машината си, и съответно следващия ти опит ще е винаги по-добър от предния.
Бягство с Джип
3.50
17K
Военен Камион
В тази военна игра с камиони трябва да разрушите всички вражески танкове, които срещнете по пътят си. Можете да ги разрушите, като стреляте по тях с оръдието си или като преминете през тях с тежко бронирания военен камион.
Военен Камион
4.00
13,9K