Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Камиони Убийци 2
Много добър 4
(1 глас)

Камиони Убийци 2

Втората версия на играта Камиони Убийци 2 е вече и при нас. В тази игра управляваш тежко брониран полицейски камион през различни градове. Размазвай всичко което ти се изпречва на пътя и се опитай да останеш цял. Успех.
Посещения: 33203 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 29 авг 2012
Добави към любими
Управлявай полицейския камион със стрелките.
Шпация - смяна на посоката.
Камиони чудовища
Камиони чудовища (Truck Monsters) в нова 2Д състезателна игра с камиони, в която се състезавате срещу седем контролирани от компютъра опоненти. Карайте камиона си възможно най-бързо, събирайте златни монети и правете трикове по време на скоковете. След всяко състезание може да използвате спечелените пари, за да подобрите компонентите на камионът си. Успех!
Камиони чудовища
5.00
6,9K
Камиони Рено
Мечтал ли си някога да караш състезателен камион, да участваш в опасни ралита с големи и мощни машини? Камиони Рено ти дава възможността да се поупражняваш в шофирането на състезателни камиони. Избери си камион и се впусни в надпреварата.
Камиони Рено
4.00
13,9K
Youda Farmer
Искаш ли да пробваш какво е да се грижиш за истинска ферма? Тогава пробвай тази игра! Трябва да поддържаш фермата си, да засаждаш посевите и да доставяш на магазините наоколо всичко, от което имат нужда. От теб зависи да задържиш всички търговци в това щастливо селце с продуктите от фермата си.
Youda Farmer
4.00
22,5K
Рали на 18 колела
Рали на 18 колела е нова състезателна игра в която се състезавате с огромни камиони на затворена писта. Играта предлага 4 различни камиона които се отключват след няколко нива.
Рали на 18 колела
4.50
46,8K
Dune Buggy
Карайте бъги по пясъчни дюни и събирайте звезди, избягвайте черепите и внимавайте да не се преобърнете.
Dune Buggy
3.00
48,6K