Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Гангстер Такси - Метровил
Отличен 4.5
(12 гласа)

Гангстер Такси - Метровил

Гангстер Такси - Метровил е новата версия на играта Гангстер Такси. В тази нова версия ти помагаш на стар приятел който е разорен. Карай старата жълта кола в Метровил и я подобрявай със парите изкарани от клиенти.
Посещения: 105323 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 10 сеп 2012
Добави към любими
Управлявай таксито със стрелките.
R - вкл/изкл. радио.
Гангстер и Зомбита
Гангстер е страхотна екшън игра със зомбита. Ти си в ролята на гангстер който се опитва оцелее зомби апокалипсиса. Сражавай се със зомбита и събирай оръжия които ще ти помогнат в нелеката битка.
Гангстер и Зомбита
4.33
6,9K
Паркирай трудно 2
Паркирай трудно 2 е готина игра с коли, в която паркираш коли. Отличава се с ретро-пикселизирана графика. За да минеш нивото трябва да паркираш колата на очертаното за целта място, без да удариш съседните коли.
Паркирай трудно 2
3.00
25,1K
Горещо Преследване в Града
Горещо Преследване в Града е игра с коли в която ти си в ролята на ченге което трябва да изпълнява различни мисии. Целта ти е да поддържаш безопасността в града и да не разбиваш полицейската кола. След всяка мисия можеш да използваш парите които си спечелил за да подобряваш колата си.
Горещо Преследване в Града
5.00
19,5K
Тръксформърс
Уникална игра в която управлявате голям джип който може да се трансформира в различни машини. Използвайте ги за да преминавате препядствията.
Тръксформърс
5.00
72,2K
FFX рейсинг
FFX рейсинг е триизмерна игра с коли в която се състезаваш срещу компютърно управлявани противници на много дълга писта. Карай възможно най-бързо и се опитвай да завършиш първи. Успех.
FFX рейсинг
5.00
34,9K