Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Трудно Решение
Добър 3
(1 глас)

Трудно Решение

Трудно решение е игра със стрелба от известното студио за игри Armorgames.com. В тази игра трябва да се сражаваш с орди от зомбита които са окупирали града ти. Събирай пари и подобрявай оръжията си.
Посещения: 10580 Размер на файла: 11 MB Добавено: пн 17 сеп 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките или с мишката.
Прицел и стрелба с мишката.
Скреч Ловеца на Глави
Помогни на Скреч, ловеца на глави да проследи и неутрализира злите помощници на злия доктор Грималкин. Стреляй по враговете си докато напредваш през нивата. Събирай монети които да харчиш за нови оръжия и подобрения.
Скреч Ловеца на Глави
3.00
3,5K
Armed Prophet
Страхотен екшън игра, в която се бийте с зомбита, извънземни и роботи.
Armed Prophet
5.00
10,7K
Hobo 5 - Space Brawls
В новата пета версия на играта Скитника (Hobo) вие сте отвлечен от извънземна раса и за да се освободите трябва да се биете с ваши клонинги и извънземни. Успех!
Hobo 5 - Space Brawls
4.67
56K
Imperial Warships
В тази игра вие сте капитан на военен кораб. Плувайте из вражеските води, стреляйте по товарни и военни кораби и изпълнете изискванията на мисията.
Imperial Warships
3.00
12,7K
Red Dragon Rampage
Класическа защитна игра, с много трудни нива и много подобрения. Хората искат да убият големия червен дракон и вашата мисия е да го защитите със всички възможни средства.
Red Dragon Rampage
4.00
13,5K