Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Танкови войни
Отличен 5
(1 глас)

Танкови войни

Танкови войни е защитна игра в която трябва да защитаваш базата си от вражеските войници и танкове. Крий се зад барикадите, събирай бонуси по картата и не позволявай на нито един враг да достигне до базата.
Посещения: 7679 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 19 сеп 2012
Добави към любими
Управлявай танка с WASD.
Шпация - стрелба.
Танкови войни 2009
Танкови войни 2009 е екшън игра вдъхновена от ретро класиката Танкове. Вашата мисия в тази игра е да унищожите всички вражески танкове и да опазите базата си.
Танкови войни 2009
4.00
18,1K
Зомбо Стрелба
Зомбита са нападнали града ти и са заразили всички жители. Ти си се барикадирал в последната оцеляла сграда, и трябва да се опазиш възможно най-дълго. Разполагай войници по етажите и се опитай да спреш зомби инвазията. След всяко ниво можеш да похарчиш скъпоценните камъни които си спечелил за да подобряваш войниците си. Успех.
Зомбо Стрелба
4.00
8K
Нинджаго Рестартиран
Нинджаго Рестартиран е много добре направена триизмерна игра за Unity Player. В тази нова версия на играта трябва да тичаш през нивата с нинджа-героя си. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата. Сражавай се с нинджите които се опитват да те спрат.
Нинджаго Рестартиран
4.40
13,2K
Избий героите
Избий героите е доста иновативна тауър дефенс игра. Новото в нея е - ти не трябва да избиваш безкрайни вълни от зомбита а само малък брой корави герои. Залагай капани и кули на стратегически позиции за да защитиш базата си. Играта предлага 21 нива. Успех.
Избий героите
4.00
5,4K
Приключението на Один
Приключението на Один е екшън мрежова игра, в която играеш срещу хиляди истински играчи от цял свят. Играта е много интересна и предлага битки 1 срещу 1, както и изпълняване на куестове. Потопи се в митичния свят на Один.
Приключението на Один
2.50
873