Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Самолетен симулатор ТУ
Отличен 4.4
(10 гласа)

Самолетен симулатор ТУ

Ту е страхотен самолетен симулатор за легендарните руски самолети ТУ. Целта е да превозвате пътници до различни части на света. Летенето с този самолет не е лесна задача, трябва да управляваш задкрилките, скоростта, колесарите и всички други аспекти на управлението на самолет.
Посещения: 111882 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 24 сеп 2012
Добави към любими
Стрелките - полет
I - включване на двигателя
E - пожарогасител
F - промяна задкрилки
G - промяна скорост
Z - пълен напред
Шпация - обръщане
P - пауза
Air Strike WW2
Air Strike WW2 e реалистична триизмерна игра в която пилотриаш боен изстребител и трябва да стреляш по вражеските самолети. Използвай картечницата и ракетите си за да унищожаваш приближаващите се самолети и да завършиш успешно мисията си. Успех.
Air Strike WW2
5.00
6,2K
Соник Камион 2
Втората версия на забавната игра Соник Камион е вече тук. Соник решава да поеме на пътешествие със синия си камион за да може да събере повече златни рингове. Помогни му да кара през нивата и да събира всички златни рингове по пътя си. Успех.
Соник Камион 2
3.50
4,5K
Jet Speed
Целта на играта е да застреляте възможно най-много танкери. Когато взривите танкер ракетите и живота ви се възстановяват.
Jet Speed
4.00
13,5K
Доставка на Бомби
Доставка на Бомби е транспортна игра в която ти управляваш голям военен камион, който превозва опасен товар - бомби. Карай внимателно и се опитай да транспортираш бомбата безопасно до крайната точка. Играта е доста трудна в сравнение с други игри от жанра.
Доставка на Бомби
3.00
15,6K
Супермен от стомана
Има пожар в голяма жилищна сграда и Супермен е единственият, който може да спаси хората заклещени в нея. Помогнете на Супермен да вземе хората от етажите и да ги пренесе до пожарникарите.
Супермен от стомана
4.00
54,5K