Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Самолетен симулатор ТУ
Отличен 4.4
(10 гласа)

Самолетен симулатор ТУ

Ту е страхотен самолетен симулатор за легендарните руски самолети ТУ. Целта е да превозвате пътници до различни части на света. Летенето с този самолет не е лесна задача, трябва да управляваш задкрилките, скоростта, колесарите и всички други аспекти на управлението на самолет.
Посещения: 110926 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 24 сеп 2012
Добави към любими
Стрелките - полет
I - включване на двигателя
E - пожарогасител
F - промяна задкрилки
G - промяна скорост
Z - пълен напред
Шпация - обръщане
P - пауза
Супермен от стомана
Има пожар в голяма жилищна сграда и Супермен е единственият, който може да спаси хората заклещени в нея. Помогнете на Супермен да вземе хората от етажите и да ги пренесе до пожарникарите.
Супермен от стомана
4.00
54,3K
Совалката Дебрис
Игра с летене в която ти управляваш легендарната совалка Дебрис. Лети във висините, събирай бонуси и монети, избягвай астероидите и минавай през червените врати.
Совалката Дебрис
4.00
6,1K
Air Ambulance Simulator
Air Ambulance Simulator симулатор в който управляваш медицински хеликоптер. Играта е доста трудна, за това се заредете с търпение. Главната ти цел е да спасяваш хора попаднали в беда в трудно достъпни терени. Успех.
Air Ambulance Simulator
3.91
3,4K
Hallows Revenge
Управлявайте космически кораб и стреляйте по хелоуински чудовища.
Hallows Revenge
4.00
4,3K
Notebook Wars 2
Войни на тетрадка 2 е игра с летене с анимация наподобяваща рисунки по ученическа тетрадка. Стреляйте по вражеските самолети, кораби и танкове, събирайте парите, които те пускат, след като ги унищожите. На края на всяко ниво можете да подобрявате оръжията си или да закупувате нови по-мощни, също така можете да купувате нови космически кораби с повече броня и слотове за оръжия.
Notebook Wars 2
5.00
6,4K