Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Скъпи коли - Адреналин
Отличен 4.33
(3 гласа)

Скъпи коли - Адреналин

Втората версия на супер яката игра Скъпи коли е вече тук. Новата версия е кръстена Адреналин и отново се състезаваш със супер скъпи ретро автомобили срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Посещения: 35334 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 26 сеп 2012
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Шпация-скок
Z = Turbo
X = ракета
Скъпи Коли: Паркиране
Скъпи Коли: Паркиране е много изпипана игра, в която трябва да паркираш скъп мерцедес без да го размазваш. Опитай се да паркираш скъпата кола на всички 12 места, без да я одраскаш.
Скъпи Коли: Паркиране
3.33
24,6K
Академия за Състезатели Мобил 1
Ще успееш ли да преминеш през академията за състезатели на Мобил 1? Тествай шофьорските си умения на различни картинги, автомобили и булиди от формула 3 и 1. Избери си наставник и започни обучението.
Академия за Състезатели Мобил 1
3.00
39K
Virtual Racer
Потопете във виртуалния свят на състезанията с коли. Карайте бясно по виртуалната магистрала като изпреварвате всички които застигнете по пътя си. Унищожете колите които са посочени. Внимавайте, защото има и много други коли по магистралата - унищожете само тези които трябва.
Virtual Racer
5.00
35,7K
Скорост
Много интересна състезателна игра с коли, в която целта не е да управляваш а да сменяш скоростите на време. Следи оборотомера и сменяй на по-горна предавка в точния момент за да постигнеш максимално добро време.
Скорост
2.50
38,7K
Света на колите
Страхотна триизмерна игра, в която не трябва да се състезаваш с никой. Карай червената си кола из празните улици и се наслаждавай.
Света на колите
3.33
16,9K