Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Скъпи коли - Адреналин
Отличен 4.33
(3 гласа)

Скъпи коли - Адреналин

Втората версия на супер яката игра Скъпи коли е вече тук. Новата версия е кръстена Адреналин и отново се състезаваш със супер скъпи ретро автомобили срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Посещения: 35375 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 26 сеп 2012
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Шпация-скок
Z = Turbo
X = ракета
Скъпи Коли: Паркиране
Скъпи Коли: Паркиране е много изпипана игра, в която трябва да паркираш скъп мерцедес без да го размазваш. Опитай се да паркираш скъпата кола на всички 12 места, без да я одраскаш.
Скъпи Коли: Паркиране
3.33
24,6K
Пауър Рейнджърс Мотокрос
Пауър Рейнджърс Мотокрос е забавна игра с мотори и любимите ни герои от филма Пауър Рейнджърс. Избери любимия си герой и се впусни в надпреварата. Печели състезанията за да отключиш нови писти и всички герои от филмчето.
Пауър Рейнджърс Мотокрос
5.00
5,9K
Бен 10 Мото Шампион
Страхотна рейсинг игра с мотори и нашия любим анимационен герой Бен 10. Избери си състезател и се впусни в надпреварата. Събирай турбо и други бонуси и ги използвай за да победиш опонентите си.
Бен 10 Мото Шампион
4.50
32,6K
Екстремно Рали (Extreme Rally Run)
Екстремно Рали е триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага 15 различни писти по които се състезаваш срещу 20 компютърно управлявани опоненти. Може да се състезаваш в четири различни класа - коли, мотори, АТВта и камиони. Избери си возило и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали (Extreme Rally Run)
4.50
35,4K
Рали Шампионат
Рали Шампионат е страхотна нова игра с коли. Участвай в световния рали шампионат с победителя Форд Фокус WRC. Състезанията се провеждат на различни терени - гора, сняг и пустиня. Трябва да дадеш най-добро време на всеки един етап. Наблюдавай горивото си и при нужда събирай допълнително гориво.
Рали Шампионат
4.75
21,6K