Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Скъпи коли - Адреналин
Отличен 4.33
(3 гласа)

Скъпи коли - Адреналин

Втората версия на супер яката игра Скъпи коли е вече тук. Новата версия е кръстена Адреналин и отново се състезаваш със супер скъпи ретро автомобили срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Посещения: 35141 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 26 сеп 2012
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Шпация-скок
Z = Turbo
X = ракета
Скъпи Коли: Паркиране
Скъпи Коли: Паркиране е много изпипана игра, в която трябва да паркираш скъп мерцедес без да го размазваш. Опитай се да паркираш скъпата кола на всички 12 места, без да я одраскаш.
Скъпи Коли: Паркиране
3.33
24,3K
Coaster Racer 3
Третата версия на популярната състезателна игра Coaster Racer е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови писти, мотори, картинги и подобрения за тях. Запалете двигателя и се включете в оспорваната надпревара срещу управляваните от компютъра състезатели. След всяко успешно състезание печелите пари, които можете да използвате за подобряване на машината си. Успех!
Coaster Racer 3
4.00
14,5K
Monster Truck Jam Racing
Monster Truck Jam Racing е нова игра с монстър тръкове направена за Unity Player. Състезавай се срещу компютъра на затворена писта. Първите няколко нива са доста лесни, но по-нататък играта става доста интересна. Успех.
Monster Truck Jam Racing
3.56
4,3K
Надпревара за Голямата награда 2
Надпревара за Голямата награда 2 е състезателна игра с коли, наподобяваща формула 1. В тази игра вие се състезавате на затворена писта срещу пилоти управлявани от компютъра. Дрифтете по завоите, събирайте и използвайте ускорения, като се стараете да финиширате преди другите състезатели. След всяко състезание, можете да използвате спечелените пари, за да подобрите колата си или да закупите нова. Забавлявайте се докато участвате в оспорваните състезания!
Надпревара за Голямата награда 2
3.00
10,9K
Дрифт с Мотори
Демонстрирай шофьорските си умения в тази динамична триизмерна игра. Участваш в състезание с мотори и трябва да се пребориш за първото място. Дрифтвай в завоите за по-добър резултат.
Дрифт с Мотори
3.50
10,7K