Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Скъпи коли - Адреналин
Отличен 4.33
(3 гласа)

Скъпи коли - Адреналин

Втората версия на супер яката игра Скъпи коли е вече тук. Новата версия е кръстена Адреналин и отново се състезаваш със супер скъпи ретро автомобили срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Посещения: 35206 Размер на файла: 8 MB Добавено: ср 26 сеп 2012
Добави към любими
Управлявай с WASD или стрелките.
Шпация-скок
Z = Turbo
X = ракета
Скъпи Коли: Паркиране
Скъпи Коли: Паркиране е много изпипана игра, в която трябва да паркираш скъп мерцедес без да го размазваш. Опитай се да паркираш скъпата кола на всички 12 места, без да я одраскаш.
Скъпи Коли: Паркиране
3.33
24,4K
The Heist
Целта на тази игра е да минавате отсечки от магистралата преди да ви е изтекло времето. Гледай те да правите минимален брой катастрофи и да избягвате полицейските коли. Между нивата имате възможност да упгрейдвате колата си.
The Heist
3.00
35,3K
Гангстер Такси - Метровил
Гангстер Такси - Метровил е новата версия на играта Гангстер Такси. В тази нова версия ти помагаш на стар приятел който е разорен. Карай старата жълта кола в Метровил и я подобрявай със парите изкарани от клиенти.
Гангстер Такси - Метровил
4.50
105K
Sim Taxi Berlin
В тази игра вие сте шофьор на такси в Берлин. Качавайте пътници и ги карайте до желаното място.
Sim Taxi Berlin
4.00
35,4K
Бързи и Яростни 5
Бързи и Яростни 5 е триизмерна състезателна игра с коли. Играта е вдъхновена от филма Бързи и Яростни. Пали двигателя и се мятай на пистата за да им докажеш кой е най-добрия. След като спечелиш състезание можеш да избираш нови коли.
Бързи и Яростни 5
4.37
99,5K