Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кати отива в Парка
Добър 3
(1 глас)

Кати отива в Парка

Кати се приготвя за разходка в парка, но като всяко момиче се чуди какво да облече. Помогни и да избере най-подходящите дрешки за една есенна разходка в парка.
Посещения: 5274 Размер на файла: 455 KB Добавено: чт 27 сеп 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Кати на Свети Валентин
Привлекателната Кати трябва да се подготви за срещата с гаджето си на свети Валентин. Помогни и да избере най-подходящите дрехи за партито и да бъде най-голяма красавица по време на специалната вечер.
Кати на Свети Валентин
5.00
4,2K
Кати на Хелоуин
Нашата приятелка Кати се подготвя за Хелоуин парти. Помогни и да избере тоалета си за това страшничко събитие. Помогни на Кати да изглежда неотразимо дори и на този страховит празник.
Кати на Хелоуин
5.00
5,1K
Кати работи в Ресторант
Кати току що е получила нова работа в ресторанта и трябва да изглежда неотразимо на първия си работен ден. Помогни да избере най-подходящите дрехи за работа.
Кати работи в Ресторант
5.00
5,8K
Салата от ягоди и портокали
Играейки тази игра ще се научите да приготвяте страхотна салата от ягоди и портокали. Следвайте инструкциите на готвача и нарежете продуктите внимателно, за да приготвите най-кусната плодова салата, която сте опитвали.
Салата от ягоди и портокали
4.50
103,9K
Коли 3D рейсинг
Игра базирана на известния анимационен филм Коли. Триизмерна графика и готини писти. Състезавай за време или срещу други състезатели и покажи на всички кой е най-добрия шофьор.
Коли 3D рейсинг
4.00
65,6K