Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
В космоса 2
Много добър 3.5
(4 гласа)

В космоса 2

Втора версия на популярната игра В Космоса е вече и при нас. В новата версия трябва да подобряваш ракетата си и да стигнеш до марс. Управлявай ракетата внимателно, защото има много летящи предмети които могат да провалят мисията ти.
Посещения: 14259 Размер на файла: 12 MB Добавено: чт 11 окт 2012
Добави към любими
Играе се с WASD или стрелките.
В Космоса
Карай високоскоростна спортна кола по писта в космоса. Целта е да достигнеш до крайната точка без да разбиеш колата. Събирайте бонуси и поправки за колата за да успеете да стигнете до края.
В Космоса
4.33
53K
Angry Birds в Космоса
В тази игра Angry Birds ще се сражават със злите прасенца в космоса, като използват новото си космическо колело. Бъди много внимателен защото имаш само 10 живота, а има цели 10 нива в които трябва да спасиш яйцата от лошите прасенца.
Angry Birds в Космоса
4.60
6,2K
Някъде в космоса
Някъде в космоса е игра със космически кораби, в която ти си пилот на кораб в дълбокия космос. Мисията ти е да се сражаваш срещу вражеските кораби които се изпречват на пътя ти, да подобряваш кораба си и да намериш пътя към дома.
Някъде в космоса
4.00
4,9K
Мисия в космоса - изгубената колония
Мисия в космоса е походова стратегия в космоса. В епизода 'Изгубената Колония' ти контролираш група от войници изпратени на различни мисии в колония която е изгубена отдавана, и в момента е окупирана от враждебни извънземни видове.
Мисия в космоса - изгубената колония
4.00
15,4K
Овца в космоса 2
Новата версия на страхотната логическа игра Овца в космоса е тук. Новата версия се казва Изгубена в Космоса. Главните герои - Шон овцата, Тими и Шърли са отвлечени от извънземните и трябва да намерят пътя към дома. За да постигнат това първо трябва да намерят пътя към дома.
Овца в космоса 2
4.60
6,9K