Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Острието на Купидон
Много добър 4
(1 глас)

Острието на Купидон

Използвай мишката за да разделяш предмети и помогни на топките да се съберат и да се целунат. Режи прецизно защото имаш ограничен брой разрези.
Посещения: 6524 Размер на файла: 890 KB Добавено: ср 17 окт 2012
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Мини Командо
В играта Мини Командо се разказва за мъж, чието семейство е отвлечено от войници когато са били на пикник. На горкия човечец не му остава нищо друго освен да вземе пушка и да спаси семейството си. Застреляй всеки който се изправи на пътя ти и спаси семейството си.
Мини Командо
5.00
8,8K
Traffic jam
Разместете колите на паркинга, за да изкарате червената кола.
Traffic jam
4.00
34,1K
Искам въздух
Искам въздух е логическа игра в която ти си капитан на подводница и трябва спасяваш давещите се хора. Прицелвай се внимателно защото амунициите ти са ограничени.
Искам въздух
4.00
8,6K
Angry Birds Stella
Както може би се досещате от заглавието това е поредната игра от поредицата Angry Birds. В тази игра имате шанса да се присъедините към Стела и нейния приятел на мисия в която трябва да защитите дома си. Успех.
Angry Birds Stella
4.14
3,1K
Избери си оръжие 5
Избери си оръжие 5 е супер екшън игра в която ти си в ролята на зелена маймуна. Играта предлага много оръжия и на всяко ниво трябва да избереш най-подходящото оръжие за всяко ниво. За минеш нивото трябва да избиеш всички противници, да вземеш зеленото куфарче и да скочиш в портала.
Избери си оръжие 5
5.00
9,6K