Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Изгубената Сонда
Отличен 5
(1 глас)

Изгубената Сонда

Изгубената сонда е игра в която може да изпробвате уменията си като изследвате тъмни минни тунели с метална проба. Провирай се с в цепнатините използвайки дълга верига. Събирай златните звезди и се опитай да достигнеш до изхода без да докоснеш стените на тунелите. Успех.
Посещения: 4416 Размер на файла: 545 KB Добавено: пт 9 ное 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Изгубената овца: Под Земята
Новата версия на популярната логическа игра Изгубената Овца е тук. Този път овцата е изгубена под земата, в изоставена мина. Помогни на овцата да се измъкне невредима от подземния пъзел, и да се прибере в къщи.
Изгубената овца: Под Земята
4.75
17,2K
Изгубената звезда
Изгубената звезда е космическа стратегия. Колонията ти е унищожена и ти си успял да се измъкнеш на косъм със своя кораб през черна дупка - това е всичко което си спомняш. Целта ти е да оцелееш в открития космос като построиш нова колония и събираш минерали от заобикалящите те астероиди.
Изгубената звезда
4.00
9,3K
Пропадане
Целта ти в тази игра е да се хвърляш от високи сгради и да се размазваш ефектно върху асфалта. Събирай пари докато летиш и се пази от тераси и други препятствия. Ще получиш допълнителни точки за стил и трикове във въздуха.
Пропадане
4.00
3,9K
Ball Separation (Facebook)
Разделете топките по цветове в двете страни на кутията.
Ball Separation (Facebook)
3.00
10,1K
Счупи Яйцето
Счупи Яйцето е логическа игра подходяща и за най-малките. Целта на играта е да спасиш малките пиленца които са заклещени в техните яйца. Решавай пъзелите бързо за да освободиш пиленцата.
Счупи Яйцето
4.00
11,5K