Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Марио Мини Моторчета
Много добър 4
(1 глас)

Марио Мини Моторчета

Марио Мини Моторчета е състезателна игра със любимия ни Супер Марио и неговите приятели. Избери си твоя любим герой и се впусни с надпреварата. Събирай различни бонуси по пистата които може да пускаш със шпацията.
Посещения: 11677 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 14 ное 2012
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - допълнително умение.
Снимка 1 от Марио Мини Моторчета Снимка 2 от Марио Мини Моторчета Снимка 3 от Марио Мини Моторчета
Марио в Египет
СУпер Марио е открил древен булет бластер докато разлгжедал пирамидите в Египет. Откриването на този древен предмет естесвено не води до нищо хубаво и Марио си е докарал неприятности. Той ще има нужда от твоята помощ за да избяга от огромините куршуми и да сложи край на проклятието което го преследва.
Марио в Египет
4.18
5,3K
Марио Коледно Предизвикателство
Докато разнася подаръци за послушните деца из цялото кралство дядо Коледа е хванат от лошите чудовища на Баузър. Нашия смел приятел Супер Марио трябва да се притече на помощ и да освободи белобрадия старец. Успех.
Марио Коледно Предизвикателство
3.87
7,7K
Марио Супер Скок
Марио Супер Скок е зарибяваща игра, с любимия ни анимационен герой Марио. Той трябва да скача по главите на лошите кумби и да ги унищожава. На всяко ниво трябва да убиеш определен брой врагове за да преминеш на следващото. Успех.
Марио Супер Скок
3.88
7,8K
Марио назад във времето
Злия Баузър е използвал черна магия, и е успял да отвори врата във времето и да завладее света на Супер Марио. Марио трябва също да се върне назад във времето и да го спре на всяка цена. Поеми си дъх и се впусни във вълнуващото приключение.
Марио назад във времето
3.75
5,2K
Марио Супер АТВ
Марио управлява АТВ-то си за да докаже че е най-добрият АТВ състезател. Опитай се да достигнеш до края на всяко ниво без да се разбиеш. Успех.
Марио Супер АТВ
4.00
9,7K