Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Злокалипсис: Страховития Макс
Отличен 5
(2 гласа)

Злокалипсис: Страховития Макс

Злокалипсис: Страховития Макс е игра за оцеляване. Нападнат си от зомбита, скелети и други страховити чудовища. Ти си последния оцелял и спасението е в твоите ръце. Дай най-доброто от себе си и удръж вълните от зомбита. В същото време събирай пари за ъпгрейди.
Посещения: 8271 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 15 ное 2012
Добави към любими
Движи се със стрелките или WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
1, 2, 3, 4 - смяна на оръжията.
Cycle Commando
В тази игра вие сте лидера на хардкор мото банда. Щурмувайте територията на конкурентната банда като минете всички нива на играта.
Cycle Commando
4.00
45,1K
Мъртвите са Полудели
Мъртвите са Полудели е игра за оцеляване със зомбита, в която ти си хванат в капан по средата на пустинята с разваления си кемпер. Защитавай се от безкрайните атаки на зомбитата като същевременно се опиташ да поправиш камиона си. Подобрявай уменията и оръжията си, за да оцелееш по-дълго. Успех.
Мъртвите са Полудели
3.00
4,1K
Пътя на коприната
Пътя на коприната е бил много важен за средновековните търговци, но в един момент той е станал прекалено опасен за транспорт на стоки, зареди бандитите ограбващи преминаващите търговци. Вашата мисия в тази игра е преборите с бандитите и да направите пътя на коприната безопасен за преминаване.
Пътя на коприната
3.00
4K
Под Планината
Под Планината е стратегическа игра, в която трябва да събираш злато, да строиш сгради и да тренираш работници и войници, както и да развиваш селото си и да изпълняваш различни задачи. Играта предлага и мрежова опция за да играете с приятели.
Под Планината
4.00
14,7K
Intruder: Combat Training 2x
Intruder: Combat Training 2x е динамичен шутър в който се гърмиш с играчи от цял свят, или изпълняваш различни мисии срещи компютъра. Вади оръжията и сражавай като за последно. Успех.
Intruder: Combat Training 2x
3.50
5,2K