Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Отмъщението на Паяка
Добър 3
(1 глас)

Отмъщението на Паяка

В играта Отмъщението на Паяка ти караш камион паяк и целта ти е да отстраняваш неправилно паркиралите автомобили. Намери проблематичната кола, закачи я за камиона, и я издърпай до най-близкия паркинг.
Посещения: 25001 Размер на файла: 3 MB Добавено: пт 16 ное 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки.
Отмъщението на Зума 2
Втората версия на зума играта Отмъщението на Зума е вече тук. Целта ти е да изстрелваш цветни балони, като се съобразяваш с поточната линия по която се движат също цветни балони. Събирай по 3 еднакви балона за да ги изчистиш.
Отмъщението на Зума 2
4.20
19,8K
Отмъщението на Гейбриъл
Ти си в ролята на ангела Гавраил, и трябва да запазите святото семейство от атакуващите дяволи. Прицелвай с мишката. Използвай левия бутон на мишката. Опитай се винаги да държиш мишката пред ангела защото той ще се предвижва към нея.
Отмъщението на Гейбриъл
5.00
6,3K
Отмъщението на клечката
Защитна игра, в която строите отбрана на бюрото си, за да спрете атаката на клечките.
Отмъщението на клечката
2.50
10,4K
Томас локомотива
Готина лежерна игра с доставки. В тази игра ти караш влакова композиция и целта ти е да закараш варелите с боя до крайната точка. Контролирай локомотива като ограничаваш скоростта, така че да не се разлива боята.
Томас локомотива
4.50
39,3K
Gangster Runner
Вие сте шофьор на банда обирджии на банки. Паркирайте пред банката докато останалите членове свършат своята работа. После трябва да ги измъкнете от местопрестъплението без да ви хванат.
Gangster Runner
4.50
30,4K