Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Отмъщението на Паяка
Добър 3
(1 глас)

Отмъщението на Паяка

В играта Отмъщението на Паяка ти караш камион паяк и целта ти е да отстраняваш неправилно паркиралите автомобили. Намери проблематичната кола, закачи я за камиона, и я издърпай до най-близкия паркинг.
Посещения: 24899 Размер на файла: 3 MB Добавено: пт 16 ное 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - спирачки.
Отмъщението на Зума 2
Втората версия на зума играта Отмъщението на Зума е вече тук. Целта ти е да изстрелваш цветни балони, като се съобразяваш с поточната линия по която се движат също цветни балони. Събирай по 3 еднакви балона за да ги изчистиш.
Отмъщението на Зума 2
4.00
19,6K
Отмъщението на Гейбриъл
Ти си в ролята на ангела Гавраил, и трябва да запазите святото семейство от атакуващите дяволи. Прицелвай с мишката. Използвай левия бутон на мишката. Опитай се винаги да държиш мишката пред ангела защото той ще се предвижва към нея.
Отмъщението на Гейбриъл
5.00
6,2K
Отмъщението на клечката
Защитна игра, в която строите отбрана на бюрото си, за да спрете атаката на клечките.
Отмъщението на клечката
2.50
10,3K
Crazy Tank
В тази игра карайте танк по магистралата и прескачате колите. Трябва да изминете определеното разстояние преди да е изтекло времето.
Crazy Tank
3.00
22K
Камион Урал
Камион Урал е транспортна игра с руски камиони. Ти си шофьор на камион от армията и целта ти е да доставяш ценни товари от една военна база до друга. Натовари сандъците на камиона и ги транспортирай внимателно без да ги разсипеш по пътя. След всяко ниво може да подобряваш камиона.
Камион Урал
3.00
28K