Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Превземане
Отличен 4.71
(7 гласа)

Превземане

Превземане е стратегия в реално време от Арморгеймс - водещо студио за разработка на флаш игри. В тази игра трябва да избереш нация и да я поведеш в епична битка.
Посещения: 47826 Размер на файла: 15 MB Добавено: пн 19 ное 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Опасни Небеса
Опасни Небеса е страхотна игра със самолети и много стрелба. Много подобрения за космическия ти кораб. Сражавай се с безброй вражески самолети, събирай злато от корабите които си унищожил, и го използвай за подобрения по собствения си самолет. Успех.
Опасни Небеса
5.00
2,2K
Зомбита в Космоса
Зомбита в Космоса е пристрастяваща игра със зомбита в която действието се развива в космоса. Вземи оръжието си и започни да се сражаваш с безкрайните вълни от зомбита. Събирай въздух и различни бонуси от умрелите зомбита. Те ще ти помогнат да изпълняваш мисията си по-лесно.
Зомбита в Космоса
4.00
4,4K
Тоалетна - Ракета
Много забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние със своята ракета - тоалетна. След всеки полет можеш да използваш спечелените точки за да подобряваш тоалетната и да постигаш по-добри резултати.
Тоалетна - Ракета
4.33
11,8K
Буря 2079
Буря 2079 е футуристична космическа игра, в която се състезавате срещу времето в неонови 3D канали. Пилотирайте космическият кораб възможно най-бързо, като избягвате препятствията дебнещи ви в каналите и събирате бонус точки, които след всяко ниво можете да използвате, за подобряване на вашият кораб.
Буря 2079
4.67
8,8K
Мисия в космоса - изгубената колония
Мисия в космоса е походова стратегия в космоса. В епизода 'Изгубената Колония' ти контролираш група от войници изпратени на различни мисии в колония която е изгубена отдавана, и в момента е окупирана от враждебни извънземни видове.
Мисия в космоса - изгубената колония
4.00
14,8K