Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Превземане
Отличен 4.71
(7 гласа)

Превземане

Превземане е стратегия в реално време от Арморгеймс - водещо студио за разработка на флаш игри. В тази игра трябва да избереш нация и да я поведеш в епична битка.
Посещения: 48559 Размер на файла: 15 MB Добавено: пн 19 ное 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
СпонджБоб Рали 2
Втората версия на състезателната детска игра СпонджБоб Рали е вече и при нас. Във втората версия на играта има 2 нови коли, които трябва да отключиш и много нови нива. Пали двигателя и се опитай да спечелиш първо място на всички писти. Успех.
СпонджБоб Рали 2
4.00
13,2K
Братска Сила
Братска Сила е страхотна ретро игра направена с модерната технология на Unity Player. В тази страхотна екшън игра ти водиш ескадрила от елитни войници през джунгла, която е пълна с терористи. Спасявай заложници и отключвай нови войници които ще ти помогнат в тежката битка с престъпниците. Късмет и успех.
Братска Сила
4.54
14,9K
Кралство Ръш
Втората версия на страхотната защитна игра Кралство Ръш. Новата версия предлага много нови нива, кули и подобрения за армията ти. Твоите услуги отново са нужни на кралството защото то отново е под обсада от номадските пустинни племена. Поеми командването на силите и защити кралството.
Кралство Ръш
4.36
39,6K
Пенгвини господари
Костенурките са превзели света и вие трябва да възродите армията от ядещи костенурки пингвини и да си върнете завзетите от костенурките територии. Целта на всяко ниво е да изядете всички костенурки преди пингвините ви да са умрели от глад. Вашите пингвини ще атакуват костенурките автоматично, вие само трябва да събирате падналите яйца (пари) и да ги използвате за подобряване на армията си.
Пенгвини господари
4.00
6,3K
Shopping Cart Hero
Много опитаха и много се провалиха.
Добър ли си достатъчно за да станеш героят.
Shopping Cart Hero
3.00
25,3K