Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Превземане
Отличен 4.71
(7 гласа)

Превземане

Превземане е стратегия в реално време от Арморгеймс - водещо студио за разработка на флаш игри. В тази игра трябва да избереш нация и да я поведеш в епична битка.
Посещения: 48322 Размер на файла: 15 MB Добавено: пн 19 ное 2012
Добави към любими
Играе се с мишката.
Добро Утро Зомбита
Добро Утро Зомбита, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита. Защитавай се от злите твари и подобрявай оръжията си докато събереш достатъчно сила и оръжия за да се срещнеш с крайния бос. Успех.
Добро Утро Зомбита
4.80
4K
Моджото на Мумията
Една страхотна игра в която трябва да изминеш възможно най-дълго разстояние с един опит. Ти си в ролята на млад зубрач, който се опитва да впечатли момичетата. Той е решил да стане готин като намери гробницата на цар Готин. Използвай реактивната си раница за да летиш из гробницата. Избягвай препятствията и летящите мумии и събирай златни монети с които да подобряваш екипировката си.
Моджото на Мумията
3.00
4,3K
Downhill Snowboard 3
Downhill Snowboard 3 е страхотна зимна игра, в която карайте сноуборд и правете различни трикове, докато летите във въздуха. Имате възможност да избирате от богат асортимент герои и сноуборд оборудване, но повечето са заключени в началото на играта. Изберете вашият герой и пистата, на която да покажете уменията си. Карайте възможно най-бързо или ще бъдете застигнат и затрупан от лавина. Успех!
Downhill Snowboard 3
5.00
18,4K
Лоши Яйца онлайн 2
Лоши Яйца онлайн 2 е много добре направена мрежова игра. Играта е вдъхновена от класиката "Червеите". Главната цел е да обезвредиш вражеския отбор преди те да направят същото с теб.
Лоши Яйца онлайн 2
5.00
5,3K
Защитникът
Защитникът е нова екшън/защитна игра в която трябва да защитаваш барикадата си от безкрайните вражески вълни. След всяка вълна може да използваш спечелените пари за да подобряваш арсенала си. Успех.
Защитникът
5.00
4,2K