Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Формула 3D
Отличен 5
(1 глас)

Формула 3D

Формула 3D e страхотна състезателна игра с булиди от формула 1. Състезавай се срещу други пилоти на затворена писта. Играта предлага няколко писти, но преди да можеш да ги караш ще трябва да ги отвориш.
Посещения: 16679 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 20 ное 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Луд Картинг
Луд Картинг е реалистична игра с луди състезания. Въведи името си и се присъедини към състезателите на пистата. За съжаление играта предлага само една писта по която да се състезавате.
Луд Картинг
3.00
36,5K
Road of the Dead 2
Може би няма човек който не е играл тази уникална игра. Втората версия вече е факт със много подобрения. Вече не си сам, има и втори оцелял от зомби апокалипсиса. Той ще ти помага като стреля по чудовищата докато ти шофираш. Има също и много нови нива и интересни изненади. Успех.
Road of the Dead 2
4.67
6,3K
54 Мъртви Мили
54 Мъртви Мили е доста кървава игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от един опит. Пали машината и се заемай с кървавата си мисия. Целта ти е да газиш гнусните зомбита с джипа си преди да е свършило горивото. След всеки опит, подобрявай машината за да направиш по-добър резултат.
54 Мъртви Мили
3.00
18K
Монстър Предизвикателство
Монстър Предизвикателство е забавна игра с огромни джипове които може да ъпгрейдваш. Играта е микс от състезателна и игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Състезавай се срещу 5 компютърно управлявани състезателя и изкарвай пари докато направиш джипа си истински Монстър.
Монстър Предизвикателство
5.00
5,5K
Drift Racer
Много добре направена игра с коли. Състезавайте се срещу опоненти управлявани от компютъра, карайте възможно най-бързо, дрифтете и финиширайте първи, за да отключите нови нива.
Drift Racer
5.00
59,6K