Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Формула 3D
Отличен 5
(1 глас)

Формула 3D

Формула 3D e страхотна състезателна игра с булиди от формула 1. Състезавай се срещу други пилоти на затворена писта. Играта предлага няколко писти, но преди да можеш да ги караш ще трябва да ги отвориш.
Посещения: 16756 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 20 ное 2012
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Време за Торнадо
Време за Торнадо е красива триизмерна игра с мощна графика. Ти си едно ядосано торнадо и целта ти е да взривиш колкото се може повече сгради. Успех.
Време за Торнадо
5.00
3K
2600 КС Рейсинг
2600 КС Рейсинг е състезателна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Избери си спортна кола, и изкарай тренинга който ще те подготви за истинското състезание. Пътят е много тесен и ще трябва да използваш шофьорските си умения за да изпревариш останалите.
2600 КС Рейсинг
3.00
44,4K
Блъсканица в трафика 2
Блъсканица в трафика 2 е страхотна триизмерна игра с коли, в която ти трябва да разрушаваш възможно най-много. За целта засилвай колата си в сгради, полицейски коли и камиони. Колата ти е натъпкана до горе с експлозиви и твоята мисия е да намериш подходящо място за да се взривиш.
Блъсканица в трафика 2
4.63
214,4K
Сержант Мейхем
Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Сержант Мейхем
3.50
17,6K
F1 Challenge
Участвайте в надпреварата за купата на формула 1. Карайте ф1 булет, печелете състезания и със спечелените пари подобрявайте автомобила си.
F1 Challenge
5.00
23,9K