Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Войни в Тетрадка 3
Много добър 4
(1 глас)

Войни в Тетрадка 3

Трета версия на играта със самолети Войни в Тетрадка е вече при нас. Новата версия е с по-добра графика, нови оръжия и много нови нива. Успех.
Посещения: 5035 Размер на файла: 4 MB Добавено: ср 21 ное 2012
Добави към любими
Управлявай с WASD или с мишката.
К или ляв бутон - стрелба.
Е - бомба.
F - автоматична стрелба.
Войни и стрелци
Пробивай си път през ордите вражески чудовища и победи могъщия им господар. В тази игра имаш само един живот, но може да използваш шлема си за презареждане.
Войни и стрелци
5.00
8,7K
Blazing
Игра с летене с графика наподобяваща рисунка в тетрадка.
Blazing
4.00
7K
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата е поредната версия от култовата игра Metal Slug. В тази версия любимите ни герои се опитват да преживеят зомби инвазия. Стреляй яростно по злобните зомбита които те атакуват от двете страни на арената. Събирай оръжия и подобрения за да оцелееш по-дълго.
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата
5.00
4,6K
Money King
Предизвикателна игра с избор на характеристиките на вашия герой. Кой е той: умен боец, който може да използва различни техники в сражението; мощен войн, който прави критичен щети на враговете си, мощен танк, който е трудно да се изтласка от бойното поле или може би по малко от всичко?
Money King
4.00
9,9K
Марио Робо Приключение
Армията на Баузър отново атакува Супер Марио с космически кораби. За да отвърне на удара Марио яхва летящия си боен робот. Помогни на Марио да се сражава с армията на Баузър и да защити земята си за пореден път от нападенията на злодеите.
Марио Робо Приключение
2.00
4,9K