Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Стрелбата Позволена
Много добър 4
(1 глас)

Стрелбата Позволена

Стрелбата Позволена е екшън игра в която планетата Земя е нападната от насекоми и твоя отряд от елитни бойци трябва да ги спре. Изпълнявай различни мисии в които се сражавате срещу насекомите. Използвай спечелените пари за да си купуваш нови оръжия.
Посещения: 10422 Размер на файла: 7 MB Добавено: пт 23 ное 2012
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Контра
Много добро пресъздаване на 8 битовата игра Контра. В тази игра вие сте в ролята на войник, който трябва да унищожи всички врагове по пътя си.
Контра
3.57
65,1K
Извънземни срещу Роботи
Готина екшън игра в която извънземните се сражават срещу роботите. Ти контролираш извънземните и тяхната летяща чиния. Целта ти е да елиминираш всички роботи които ти се изпречат. Събирай диаманти и подобрения които ще ти помагат в трудните мисии.
Извънземни срещу Роботи
3.00
6,9K
Битка на Тролове
Преди много време живял един малък трол в тъмната гора. Той бил един умен малък трол и много възпитан. Той обичал градината си, и неговото хоби било да проектира и сглобява машини. Живота бил спокоен и прекрасен докато една сутрин той не получил писмо в което се казвало че селото му е нападнато от зли тролове. Вземи оръжието си и защити селото си от нашествениците.
Битка на Тролове
5.00
6,9K
Wave Blaster
Управлявайте танк в пустиянта и стреляйте по вражеските единици.
Wave Blaster
4.00
5K
Магистрални Поразии
Магистрални Поразии е триизмерна игра направена с Unity технология. Действието се развива в близкото бъдеще (2080) където изкуствения интелект доминира ежедневието ни. В тази ситуация много корпорации се конкурират, като се опитват да провалят конкуренцията с нелоялни тактики. Твоята мисия е да използваш колата от бъдещето и да изпълняваш различни мисии по магистралата.
Магистрални Поразии
3.50
11K